Allekirjoittanut

Olen 19 vuotta täyttänyt Kirsi niminen tyttö täältä Pohjois-Suomesta, tarkemmin ottaen Oulun seudulta. Valmistuin keväällä 2016 Kempeleen lukiosta ja tällä hetkellä pidän opiskelista välivuotta ja olen töissä urheiluliikkeessä. 


Hevosten parissa olen viihtynyt noin 9 vuotta. Ratsastus ei ole minulle enää vain harrastus, vaan pikemminkin elämäntapa. Noin vuoden ajan ratsastin ratsastuskoulussa, jonka jälkeen sain oman ponin. Hevosenomistaja olen ollut syksystä 2007 alkaen ja neljä omaa hevosta siihen on mahtunut. Tällä hetkellä olen ensimmäistä kertaa yhdeksään vuoteen ilman hevosta, kun myimme Ultrafoxin uuteen ihanaan kotiin syyskuun alussa 2016. Ratsastajana olen nöyrä oppimaan uusia asioita, mutta joskus voisin omata enemmän kärsivällisyyttä. Esteratsastus on se mun juttu ja Ultrafoxin kanssa pääsin kilpailemaan jopa kansallisissa 140cm:n luokissa.

Ratsastuksen lisäksi kiinnostuksen kohteitani on mm. ilmaisutaito, valokuvaus, kuntosali ja ruoka. Meidän perheestä syön lähes aina eniten ja olen myös melkoinen herkkusuu. Meillä on myös kaksi kissaa, joista toinen asustaa isäni luona ja toinen on äidillä. 


Koulun ja tallin ohella muu vapaa-aika on aika kortilla, joten muiden ystävien/kavereiden näkeminen on välillä turhan vähäistä, kun poikaystäväkin vie oman aikansa ;) Onneksi ystäväni ovat ymmärtäväisiä ja silloin kun nähdään, niin otetaan kaikki ilo irti. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta uusien ihmisten parissa saatan olla aluksi hieman ujo, mitä ei todellakaan jälkeenpäin uskoisi. 

8 kommenttia:

 1. Hyvin onnistunut blogi itsestäsi. Olet minulle rakas. Vaikka en juuri pystykään katsomaan noita videoitasi, niin muistan sinua joka päivä. Äsken katsoin yhden filmin ja heti hartiat jämähti jännitykseen.
  Onnea uuden hevosesi kanssa. Toivottellee "yx tyttö sadepisarain" (mummu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Onhan tämä laji aina jännitystä täynnä, mutta eipähän tule elämästä liian tylsää! Kaikkea hyvää sinullekin, mummu! :)

   Poista
 2. Minä vuonna olet syntynyt?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei!:) haetko maajoukkueeseen?:)

   Poista
  2. En, kun ei nähdä järkevänä ajaa Oulusta Ypäjälle talvipakkasilla melkein 600km suuntaansa. Eri asia, jos asuisimme lähempänä, niin sitten hakisin tietysti. Mulla on kuitenkin täällä hyvät valmentajat, joten ns. pakottavaa tarvetta ei ole käydä. PM:eihin valitaan ratsukot loppupeleissä tulosten perusteella. Tänä vuonna oltiin vielä liian kokemattomia, mutta toivottavasti endi vuonna pääsemme joukkueeseen! :)

   Poista
 3. Aloin juuri lukemaan blogiasi ja oululaisena kiinnostuin, missä päin Oulua/Oulun seutua asut? Missä hevosesi on?

  VastaaPoista