perjantai 16. syyskuuta 2016

Ilman hevosta

Moikka pitkästä aikaa! Kahteen kuukauteen en ole blogia kerennyt päivittää. Valtavan paljon on asioita tapahtunut, enkä itsekään ole vielä kunnolla sisäistänyt ettei minulla ole enää maailman parhainta hevosta Ultrafoxia. Käytännössä kaikki tapahtui niin nopeaa, että Kettu ostettiin viikko sitten meiltä alta pois. Hevonen ei ollut virallisesti edes myynnissä, mutta Koskisten perhe oli hepasta erittäin kinnostuneita ja tulivat sitä heti SM-kisojen jälkeen kokeilemaan. Koeratsastukset menivät paremmin kuin hyvin ja Kettu läpäisi moitteettomasti ostotarkastuksen ja siitä parin päivän päästä heppa muuttukin jo uuteen kotiin. Kaikki tapahtui siis vähän niinkuin satukirjoissa!

Olen erittäin iloinen, kun Kettu pääsi niin loistavaan kotiin. Kettu on kolmessa vuodessa antanut minulle enemmän kuin kaikkensa ja olen ratsastajana kehittynyt sen kanssa valtavasti! Enempää Kettu ei olisi minulle edes voinut antaa. Emme alunperin uskonut, että koskaan tulisin hyppäämään sillä nuorten GP:tä näin hyvin tuloksin. Saatikka voittaisin SM-kultaa puolen vuoden yhteistyön jälkeen. Ketulla on paljon annettavaa uudelle junnuratsastajalle <3

Tämän vuoden SM 1. osakilpailun voitto
Kettu oli minulle todella tärkeä ja on sitä edelleenkin. Minkään aiemman hevosen kanssa en ole saanut niin mieletöntä tunnetta ratsastaessa kuin Ketun kanssa! Parhaimmillaan Foxi kulki kuin ajatuksen voimalla esteradoilla ja minulla oli aina sellainen tunne, että tämä hevonen yrittää kaikkensa. Sitä tunnetta tulenkin eniten kaipaamaan. Kaikki ne hullunkuriset estetreenit tämän yli-innokkaan hevosen kanssa on ohitse, mutta aina niitä voi lämmöllä muistella. Helppoa meillä ei ollut, mutta voin silti sanoa että kova työ palkittiin ja se näkyi myös tuloksissa. Kettu sopi minulle kuin nenän päähän, vaikka moni ensin kauhistelikin hevosvalintaamme.


Nyt olen reilun viikon ollut hevosettomana ja pikku hiljaa alkaa kyllästyttämään "normaali" elämä :D Ei ihan heti olla uutta hevosta laittamassa, koitetaan nyt pari kuukautta olla ilman ja katsella rauhassa heppajuttuja. Tuttujen hevosia pääsen toivon mukaan ratsastamaan ja yhden upean kouluhevosen kyytiin pääsinkin jo parina päivänä.


En nyt oikein tiedä mitä tämän blogin kanssa tekisin. Olen sen verran monta vuotta tätä pitänyt, joten tuntuisi oudolta lopettaa kokonaan. Voisinhan toki tänne rustailla niistä hepoista joita pääsen ratsastamaan ja sitten mahdollisesta uudesta hepasta, mikäli sellainen joskus tulee. Ketusta ainakin haluan vielä tehdä postauksen tai pari. Mitä mieltä olette, haluatteko kuulla miten meillä meni viimeiset kaksi kuukautta (kävimme muutamissa treeneissä ja sm-kisoissa) vai olenko kirjoittamatta niistä? :)

14 kommenttia:

 1. Haluan kuulla ja haluan, että jatkat kirjoittamista. Ikinä en ole aiemmin kommentoinut, heti piti, ettet vaan lopeta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että vielä innokkaita lukijoita riittää, vaikka olenkin ollut varsin epäaktiivinen bloggaaja!

   Poista
 2. Tietysti postausta aiemmista treeneistä ja SM-kisoista, jos vaan on mahdollista! Olitteko aiemmin miettineet Ketun myyntiä vai tuliko vaan nyt vastaan "match made in heaven"? :) Kaikkea hyvää Ketulle ja toivottavasti sut vielä nähdään jonkun hevosen kanssa radoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimme pohtineet Ketun myyntiä, mutta tarkoitus oli ainakin kisata tämä kausi loppuun (mm.GP-finaali ja HIHS) ja vasta sitten laittaa heppa myyntiin. Ja jos ei olisi mennyt kaupaksi, niin oltaisiin pidetty se meillä ja varsotettu. Mutta tästä lisää vielä myöhemmin :)

   Poista
 3. Toki jatka kirjoittamista, täällä jo odotellaan sm postausta :) Mulla sama kysymys että olitteko ajatelleet Ketun myyntiä aikaisemmin vai tuliko ihan yht'äkkiä ja miksi myitte :) Tsemppiä paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja vastaus sama kuin edelliseen kommenttiin :D

   Poista
 4. Jatka ehdottomasti kirjoittamista! :) Ihana kuulla, että Kettu on hyvässä kodissa. Tsemppiä ja jaksamista hevosettomaan elämään ja toivotaan, että uusikin hevonen vielä paikkansa talliin löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettu ei ois parempaa kotia voinut saada :) Kiitos tsempeistä!

   Poista
 5. Juu olisi kiva kuulla vielä teidän vikoista kuukausista!

  VastaaPoista
 6. Miksi möitte ketun, miksi siis tarvitset uuden hevosen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettu alkoi olla siinä iässä että nyt jos koskaan se oli myytävä. Jos ei olisi mennyt kaupaksi, niin oltaisiin teetätetty sillä varsa. Yksi syy oli myös tietenkin se, ettei Ketun kapasiteetti riittänyt viemään minua enään eteempäin ja Ketulla on paljon enemmän annettavaa juniori-ikäiselle ratsastajalle :)

   Poista
 7. Teidän uraa on ollut ilo seurata alusta saakka, joten tottakai haluaisin kuulla vielä viimeiset hetket ja juuri ehkä ajatuksia lisää tästä kaikesta, kun itsellänikin on vaihdos juuri menossa :)

  VastaaPoista