lauantai 31. joulukuuta 2011

Juoksutusta



Hei taas! Olen ollut todella reippaalla päällä, kun eilen tein 3 postausta ja tänään jatkuu :) Suuret kiitokset uudesta lukijasta, uusia otan mielellään vastaan ja siitä  tuleekin parempi bloggausinnostus!

Tänään lauantaina meillä oli aamu-ja päivätalli. Meidän piti siis ruokkia ja viedä hevoset tarhaan yms. Jos haluatte voin tehdä joskus tallivuoroihin liittyvän videopostauksen. Laittakaahan mielipiteitä! Siivoilimme paikkoja ja joimme glögiä ajankuluksi.

Kävin juoksuttamassa Lupun. Sitä on kiva juoksuttaa, kun kulkee omalla moottorilla. Toisin kun poneja sai aina patistaa liikkeelle tuloksetta :) Laitoin ympyrälle kaksi kavallettia, niin sai liinassa mennä niiden yli. Lupulla oli paljon virtaa ja tykkäsi kovasti kavalleteista. Innostui välillä liikaakin ja alkoi pelleilemään mm. meni ohi kavalleteista ja pukitti niitä kohden ja laukkasi täysiä pakoon tai hyppäsi kavalletin yli hirmuisen isosti :D Lopuksi sitten rauhoittui ja meni nätisti kavallettejen ylitse. Siinä oli itsellekkin vähän tarkkuus tehtävää ohjata hevonen kavalletille.


Putte :)

Juoksutan Lupua lähes aina juoksutusvyöllä ja sivuohjilla. Sivuohjilla temppuilee vähemmän ja kulkee nätisti. Mintti suositteli kapsoneita päähän, mutta olen luopunut niistä vaaratilanteiden takia :D Suitsilla saan sentään jotain kontrollia hevoseen, kun niissä on kuolaimet. Kapsoneilla Lupu kisokoi mua pitkin kenttää ja muutaman kerran karkasikin... Kerran sitten meidän takia eräs ratsastaja tippui selästä, silloin kyllä nolotti. :/ Lupu on ollut aina vähän VILLI juoksuttaessa pukittelee hulluna ja lähtee täysiä sutien laukkaamaan. Osaa se mennä nätistikkin, mutta lähes joka kertä vähän aikaa keksii jotain pelleilyä. Irtojuoksutuksesta poika kyllä tykkää kovastikkin :)




Huomenna sitten Jutan ja Kärin kanssa maastoon. Otan mukaan kameran, jos sillä jotain materiaalia saisi, voi olla että jää vähän vähemmälle, koska meillä ei ole koskaan RAUHALLISTA maastoa :DD Mitä ootte mieltä, jos kertoisin vähän ensi vuoden tavoitteista ja lyhyesti kuluneesta vuodesta? Muitakin postaus ehdotuksia saa laitella!! :) KOMMENTTIA ja PALAUTETTA tulemaan!! :) Hyvää uutta vuotta!

Tallijengi pulkkailemassa :D


Tammikuussa lähdössä ponin kanssa maastoon


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti