tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kesää odotellessa

Helloou! Tuntuu siltä, etten olekirjoitellut tänne pitkään aikaan... Tosiaan pääsiäisloma hurahti todella nopeaa Rukalla. Oli aivan huippua kaverini Ullan kanssa meidän mökillä! :)) Olimme varmasti aikamoinen nähtävyys, kun mm. laskimme keskellä päivää laskettelurinteitä alas pulkalla :D Loma meni aivan liian äkkiä ja nyt taas pitää palata tähän tylsään arkeen. Oli kyllä ihanaa vähän vaihtaa maisemaa ja viettää hevosetonta elämää.

 Vielä 31 päivää pitäisi jaksaa istua koulun penkillä ja sitten alkaakin KESÄLOMA!  Pitäisikin vähän tsempata koulunkäyntiä, kun on alkanut pieni alamäki näin keväällä. Mintti ratsasti Lupun pe-ma. Kuulemma ollut todella hyvän tuntuinen, aivan kuin eri hevonen. Maanantaina Mintti meni Lupulla pilates -kurssilla. Lupu oli onnistunut hajoittamaan GG:n suitsensa. Nyt sillä on joitakin osia vanhoista Lupun mukana tulleista Stubbenin suitsista. Pitäisi käydä ostamassa ehkäpä uudet suitset. Haluaisin joskus Lupulle aidon swarovski otsapannan :)) Ne on vaan niin helkutin hienoja. Jos joku tietää hienoja ja hyviä suitsia, niin voi suositella ja kertoa minullekkin ;)

Kesä <3

Tänään oli Pekan treenit. Oli ihana nähdä Lupua pitkästä aikaan ja se tietenkin heti aloitti minulle tiuskimisen ja melkein puraisi sormeni irti :D Lupu on muuten viime vuodesta saanut paljon massaa. Moni on nyt sanonutkin, että Lupu näyttää hyvältä. Enää ei näy kylkiluut ja lihastakin on tullut mukavasti. Tosiaan viime aikoina Lupu on ollut vähän "hankala" menemään vinkkaan. Tänään se oli entistäkin vaikeampi. Se ei peruta pois yms, vaan jumittaa paikoilleen. Kärsivällisinä äidin kanssa saimme Lupun vinkkaan porkkanan ja piiskan avituksella. Myöhästyimmekin aikataulusta 10min.

Pekka oli onneksi myöhässä, joten ehdinkin hyvin verrytellä Lupua. Sillä oli erittäin paljon virtaa! Aivan kuin ruutitynnyrillä olisi ratsastanut. Tänään valmennuksessa oli uutena aiheena ravista hyppääminen. Tämä sujui aika hyvin, lukuunottamatta yhtä hyppyä, jolloin jäin mukavasti jälkeen. Jännä, että ravista pienemmätkin esteet tuntuvat isommilta. Tämän jälkeen hyppäsimme pystyä apupuomin kera, jonka tarkoituksena on aina löytää hyvä ponnistuspaikka ja niin löytyikin. Tulimme vielä pari kertaa pystyä niin, että puomin ja esteen väliin tuli yksi laukka.

Seuraavaksi tulimme puomi-pysty-okseri -linjaa. Väleihin tuli viisi laukkaa, linjalta jatkettiin vielä pelkästään okserille. Tämä meni ihan hyvin, linjalla okserille tuli vähän kaukaa hyppy. Tulimma uudestaan saman pätkän, mutta tällä kertaa okserille vähän kyhyemmällä tiellä. Sille tuli jälleen iso hyppy ja tulimme uudestaa. Tällä kertaa askel ei oikein sujunut, mutta hevonen pelasti. On se vaan niin rehellinen hevonen :) Tulimme vielä pystyn uudelleen pari kertaa vähän pienempänä. Lopuksi hyppäsimme vielä pienen radan. Itse oli aina muurilla ihan hukassa. Keskittyminen eo ollut ihan 100% menossa mukana. Olin mm. lähdössä ekan esteen jälkeen väärään suuntaan ja tosien kerran kun piti tulla portille olin taas aivan omilla riteilläni. Lupu kuitenkin kiltisti hyppäsi, vaikka itse vähän kämmäilinkin.


Lupu oli ihanan energinen koko tunnin. Oli mukavaa, kun ei tarvinut koko ajan kaarteissa patistaa hevosta eteenpäin. Oma istuntani vähän kusi tänään. Tuntui, etten ole oikein kunnolla hypyissä mukana ja lentelen satulassa vähän omiani. Lieneekö tuo pieni ratsastustauko asialla, vai? Pekkakin sanoi, ettei tnä arvostele pahemmin istuntaani :D Tunnista jäi kokonaisuudessaan oikein mukava fiilis. Pekka antoi "luvan" mennä seuraavissa kisoissa 110cm ja 120cm. Heheeh olen sitten varmaan ihan kuset housussa kisapäivänä, onhan se minun eka 120cm luokka. Onneksi seuraaviin kisoihin onkin vielä aikaa, nimittäin ne ovat vasta kuukauden päästä 6.5 Äimärautiolla. Ne onkin sitten jo ulkokisat, jess!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti