keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Kuvapostaus tallipäivästä

Moikka pitkästä aikaa! Hirmuisesti olisi postauksia tekemättä meidän viime viikkojen kuulumisista ja muista jutuista. Nyt on tullut nautittua ihanista kesäkeleistä, ettei koneen ääreen ole tullut istuttua. Pidemmittä puheitta Essi kävi parisen viikkoa sitten tallilla ottamassa meistä kuvia. Kenttä oli ukkoskuuron jäljiltä melko mutainen, mutten millään halunnut mennä maneesiin. Varusteet olivatkin sileäntreenin jälkeen ihan kurassa ja juuri pesusta otetut pintelit päätyivät takaisin pyykkikoriin :D 

6 kommenttia:

 1. Voi miten hyvältä Kettu näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Olen kyllä samaa mieltä, Foxi on sopivassa lihaskunnossa, karva kiiltää ja tuntuu selkään parhaimmailta kuin koskaan :)

   Poista
 2. Samaa mieltä anon kanssa, hienossa kunnossa :) Ja sen lisäksi Kettu näyttää tosi rennolta mun mielestäni kaikissa kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettu on nykyisin paljon parempi ratsastaa myös sileällä. Ihan piti käydä kurkkaamassa kaksi vuotta vanhoja kuvia ja ero oli minusta huomattava. Nykyisin F on melko pehmeä ja rento suustaan, kun taas ennen se oli todella vahva. Mukava huomata, että edistys näkyy muidenkin silmään :)

   Poista
 3. olen positiivisesti yllättynyt kuvista :-D

  VastaaPoista