perjantai 30. joulukuuta 2011

POSTAUS VIHDOIN

Alkuun pahoittelen todella paljon pitkää postaustaukoa!! Viime postauksesta on jo aikaa, mutta syy ei ole minun :( Koneeni on ollut rikki ja nyt se toimii jotenkin. Kamerassani on myöskin jokin ongelma, kun en saa videoita ulos. Olen sen verran perfektionisti, että haluan laittaa joka postaukseen kuvia, joten ongelmana on ollut se ettei kone anna käyttää niitä.. Nyt asia on paranemaan päin! Onneksi :) Koneessani oli pari viirustakin, muttei ole enään :D Joo olen todellakin tekniikan ihmelapsi! Vieläkin on ongelmia videoiden kanssa, joten laitan postauksiin ainakin kuvia, tosin suurin osa on vanhoja, kun kamerakin takkuilee. Olen kokoajan halunnut postailla, mutta en ole voinut :(( Noo muutenkin tuntuu siltä, että kaikki menee päin P:tä..

Fullcheek
Nyt pitkä stoori kuulumisista. Eli istuntakurssin jälkeen Lupu oli taas paranemaan päin! Se kulki rennosti suu kiinni ja meni kivasti pyöreänä. Kävin Mintin estevalmennuksessa ja se ei sujunut ihan putkeen... Noh Lupulla ja itsellä oli ollut parin kuukauden hyppytaukokin, kun sairastellut hevonen. Sitten alkoi pikku hiljaa huononemaan, muttei vielä merkittävästi. Kunnes Eeva ratsasti Lupun ja oli epäpuhdas. Olin klipannut juuri Lupun ja oli ilmeisesti saanut vähän kylmää lihaksille. Sen takia liikkui epäpuhtaasti. Kokeiltiin Fullcheek kuolainta ja meni paljon paremmin. Nyt olisi tarkoitus ostaa sellaiset.

Lähipäivinä olen mennyt sillä uudella kuolaimella. Muutamassa valmennuksessa olen käynyt. Esteillä on hieman löysä ja tiputtelee puomeja, mitä ei normaalisti tee. Eikä olla hypätty kuin max 90cm. Paljon jumppa harjoituksia ja puomeja. Oikeapuoli on paljon hankalampi ja siihen kääntyminen hankalaa. Lupu on ollut tosi jäykkä ja eteenkin lavoista. Äiti on hieronut monena päivänä Lupua ja joka päivä ollaan venytelty, niin kuin ainaKeskiviikkona kävi akupunktiohoitaja tekemässä Lupulle hoidon. Hän sanoi, että jäykkyys johtuu myöskin kelistä ja hormonitoiminnasta. Kun on ollut niin leuto talvi, niin hevoset eivät oikein osaa asennoita, että on talvi. Lupulla on häikkää maksassa ja munaisissa(ei siis vakavaa, mutta siellä vähän ongelmaa). Lupu on turhautunut ja tarvii virikkeitä ja normaali liikuntaa/hyppyjä. Suolaa ostettiin myös lisää, kun tarvitsee sitä ja on loppunut jonkin aikaa sitten.


Oulunsalo, metsäpolku.
 Torstaina ratsastin hallissa ja oli todella jäykkä. Suuta värkkäsi kokoajan, vaikka yritin ratsastaa eteen alas, enkä kokeillutkaan koota. Hirveesti oli virtaa ja kiirehti paljon. Lopuksi sitten rentoutui ja tuli tuntumalle. Ravasi nätisti pitkässä muodossa. Tänään olisi Mintin valmennus, saas nähdä onko parempi vai huonompi? Vkloppuna lähdemme pikästä aikaa kunnon maastolenkille, joka tarkoittaa 2-3h. Oulunsalossa onkin oikein upeat maastot, lukemattomineen reitteineen ja hiekkakuoppineen. Koskaan ei tarvi mennä samaa reittiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti