keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulufiilis

Oikein hyvää Joulua vielä kaikille ihanille lukijoille! :) Kiitos paljon erityisesti niille, jotka ovat tsempanneet meitä viime aikoina Lupun kanssa. Siitä saa kummasti lisäpotkua päivään, vaikka tuntuisikin siltä ettei mikään onnistu. Kuitenkin minulla oli mukava Joulu, vaikka heppa ei ollut täysin terveenä. Kyllä jouluaattona vähän masensi, kun Lupu meni joulumaastossa pää ihan maassa roikottaen, eikä oikein halunnut sitä nostaa ylös.

Jouluaatto meni muutenkin aika lailla talleillessa, kun meillä oli aamu-ja iltatalli :) Illalla juoksutin vielä Lupua maneesissa liinassa ja irti. Liinassa pojalla oli vauhtia, eihän sillä ole nyt kunnolla vähään aikaan ratsastettukaan. Kyllä se kulki vielä pää aika alhaalla., mutta muuten liikkui tosi kivasti. Irti kun sen päästin niin heppanen ei oikein olisi halunnut juosta, vaikka yleensä se ottaa hirveetä spurttia. Muuten ollaankin jatkettu kävelyttämis linjalla pakkasten takia. Hannan olisi pitänyt eilen ratsastaa Lupu, mutta se taas peruuntui pakkasten takia. Ulkona oli -24 ja hallissa oli vain -15, mutta älysin sen vasta kun kävelytin siellä Lupua. Jospa nyt pääsisi taas ratsastamaan, kun pakkasetkin näyttää lauhtuvan.

Lahjoja



 Sain oikein kivoja lahjoja Jouluna :) Olen ilmeisesti ollut tosi kilttinä... Yksi lahja tulee ainakin vaikuttamaan blogiin aika paljon, kunhan opin sitä käyttämään ;) Elikkäs sain vihdoinkin järkkärin, Canonon EOS 600D:n. Kuvien ja videoiden laatu tulee siis varmasti paranemaan. Tosin menee vielä aikaa, että opin sitä kunnolla käyttämään, saatikka äitini :D Myös sain ihanan Spooksin toppaliivin -ja takin. Muita lahjoja oli hopeinen käsikoru, kirja, oriflamen tuotteita, kameralaukku, yöpaita, suklaata sekä kameran mukana tuli kaksi eri objektiivia. Pari pakettia on vielä aukaisematta.

Niki <3

Tänään ainakin itse ratsastan Lupun, jos Hanna ei sitä ratsasta. Mennään myös katsomaan pitkästä aikaa Katja ponnya <3 Katja on kuulemma ollut kiltisti ja kasvattanut hirmuisen talviturkin :) Daninkin myymisestä on jo vierähtänyt vuosi. Kylläpä aika menee nopeaa, toisaalta tuntuu niinkuin Dani olisi lähtenyt ihan vasta ja toisaalta taas tuntuu siitä olevan ikuisuus. Mutta molemmat ponit ovat päässeet oikein hyviin koteihin, mikä on tärkeintä!

Ensi kauden kisoja olen jo jonkun verran katsellut ja tavoitteita olen asettanut. Myöskin valmennuskuvioita pitää nyt miettiä vähän tarkemmin. Seuran vaihdoskin on edessä, mutta en vielä ole ihan 100% varma mihin vaihdan. Haluan semmoiseen seuraan, jossa itsekkin hyödyn jotenkin. Olen miettiyt lähinnä OR:ää tai ORK:ta. :)

13 kommenttia:

  1. sait hienoja lahjoja, ja oli kiva postaus :)

    VastaaPoista
  2. Kirsii näinkö oikein että sait jonkun vampyyripäiväkirjat-tuotantokauden?? Jos näin oikein niin saat aukaista ovesi minulle joku päivä, sillä tulen ihastelemaan vampyyreja kanssasi kera karkkien!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joudun nyt tuottamaan pettymyksen, kun sain kirjan. Mutta oot silti tervetullut tulemaan meille ;))

      Poista
    2. No hitto.. Noo pikkujuttu, huristelen sitten teille kun (toivottavasti) saan keskiviikkona kortin :p

      Poista
  3. Missä seurasa nykyään olet??

    VastaaPoista
  4. ihania nuo spooksin takki ja liivi <3

    VastaaPoista