sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vihdoinkin pulkkailua!

Hei kaikille! Hui, kun tämäkin viikonloppu meni niin nopeaa! Huomenna taas pitää palata koulunpenkille... No, mutta viikonloppuni oli kas kummaa aika hevostäyteinen. Lauantaina ratsastin Pretan Heidin pyynnöstä ja kiva oli taas sillä mennä. Aluksi vain kyttäili maneesissa vähän kaikkea ja oli jännittynyt, mutta sain sen rentoutumaan melko pian. Tein sen kanssa vähän kaikkea, mm. etuosakäännöksiä, raviväistöjä, avoa, sulkuja ja vastalaukkaa. Ajattelin, että teen kunnon tehotreenin, niin että hevonen tulisi hikiseksi. En pahemmin kävellyt löysin ohjin ollenkaan, vaan työskenneltiin kokoajan. Preta ei kuitenkaan tullut pahemmin hikiseksi, eikä puuskuttanut juuri ollenkaan. On sillä kyllä hyvä kunto siihen nähden, että on ollut melkein vuoden pois käytöstä ;)

Tänään vuorossa oli pulkkaratsastusta. Viimeinkin saimme aikaiseksi lähteä pulkkailemaan! Mukaan lähti minun lisäksi Heidi ja Laura. Heidi ratsasti Pretalla ja vetoheppana toimi Diva. Divalla ei ole koskaan aikaisemmin pulkkailtu ja siltikin käyttäytyi erittäin hienosti, niin kuin vanhatekijä ;) Oli jälleen todella hauskaa, eikä kukaan edes päätynyt pulkan kanssa ojaan. Noin puolessa välissä vaihdettiin Lauran kanssa paikkoja ja pääsin Divan selkään. Diva kuunteli pidätteitä todella hyvin ja oli muutenkin mukava ratsastaa, vaikka sillä onkin hyvin pompottava ravi. Jaakko kuvasi meitä aluksi hetken, mutta ei kuitenkaan lähtenyt meidän mukaan tielle, joten tällä kertaa ei ole itse tositoimista kuvia.


Preta raukka :D





Mulla melkein kasvaa korvat! Ps. Huomatkaa mun hieno lamppu!

Diva söpistys :)

Lupu yritti varastaa heinää








Lupun kanssa ollaan joka päivä kävelty champonin kanssa n.20 minuuttia. Se on käyttäytynyt nyt tosi hyvin, eikä ole ollut yhtään niin äkäinen hoitaessa. Vähän sillä kuitenkin meinaa olla tekemisen puutetta ja ollaankin äitin kanssa viety sille tarhaan kuusenoksia jyrsittäväksi.

Tiistaina ratsastan jälleen Pretan. Ja ehdottomasti pitää päästä kohta uudestaan pulkkailemaan niin, että Ainokin pääsee mukaamme!


1 kommentti:

  1. hahaa yritän ens kerralla rajoittaa orjailua nii ehin!:)

    VastaaPoista