torstai 19. syyskuuta 2013

Kohta pistetään menoksi

EDIT: Postaus kirjoitettu tiistaina, mutta oli taas ongelmia julkaisussa.. Pahoittelen uusien kuvien uupumista, sillä oma tietokoneeni on huollossa. Oli jo aikakin, kun miljoona varoitusmerkkiä ponnahti aina esiin ja ilmoitti, että "13 569 tekijää hidastavat tietokonettasi" :D

Mihin tämä aika katoaa? Tuntuu ettei vuorokauden tunnit riitä mihinkään! Blogissakin on ollut edelleen hiljaista ja koeviikon lähestyminen ei siihen ainakaan auta. Tai no mistäpä sen tietää vaikka juuri kokeeseen lukiessa "eksyisi" tietokoneen pariin...


Mitään ihmeellistä ei ole edelleenkään Lupun kanssa tapahtunut. Kävellään kävellään ja vielä kerran kävellään. Monipuolista eikös? Kerran sen ehdin kävelykoneeseen tunkea ennen kuin siitä loppui öljy. Saanpahan itsekin vähän liikuntaa kävellyttäessä. Pari kertaa Lupun kanssa ollaan kävelty selästä käsin ilman satulaa. Toisella kerralla ystäväni Terhi oli selässä ja Lupu osasi olla melkoinen muuli! :D Aina kentän vieressä olevan kukkulan päälle se jumitti ja yritti kaikin keinoin kiskoa syömään ruohoa. Melko rohmu porsas!Lopuksi poju oli kuitenkin kiltisti.


Samalla itse ratsastin yhtä meidän tallilaisen hevosta Essiä, jolla olen kerran aikaisemminkin mennyt. Tämän otuksen kanssa pääsee kyllä todellakin töihin!! Kiltti ja nöyrä se on, mutta saa ihan todella ratsastaa, että saa tarpeeksi hyvän lopputuloksen. Essi kuitenkin omaa hyvän työskentelyinnon, eikä vedä herneitä nenuun kun joutuu tekemään vähän enemmän töitä. Voin sanoa, että sekä kuski että hevonen oli tunnin ratsastuksen jälkeen hikisiä. Meinasi oikeasti välillä kunto loppua, kun laukassa heppa yritti välillä kiskoa minua irti satulasta ja samalla sai puristaa pohkeella, jotta laukka varmasti säilyi. Kivaa oli päästä taas ratsastamaan kun viime aikoina sitä ei liiaksi ole tehty! Myöskin yksi päivä ratsastin Heidin minipollella Pretalla. Sekään ei ollut sillä kertaa helpoimmalla päällä ja meinasi vähän jo välillä epätoivo iskeä kun Putte vaan meni pääpystyssä juoksien alta pois. Huh huh, ei päässyt kuski helpolla ei!

Yks mun lempparikuvista :)

Lupu on muuten ollut oikein kilttipoika ja on aina tullut höristen vastaan tarhasta hakiessa.
Kävellessä ollaan samalla tehty vähän maastakäsin juttuja ja Lupu nykyään kunnioittaakin vähän paremmin tätä säälittävää kirppua ;) Voishan se toki vielä paremminkin mennä, mutta pääasia, että jotakin edistystä tapahtunut. Vieläkö joskus pystyisi taluttaman sitä ilman narua nenän ympärillä, niin olisi aika mahti juttu!


Eipä mulla oikeastaan mitään muuta kerrottavaa ole. Parjantaina pupulla saa alkaa ratsastamaan kevyesti parin viikon ajan. Sitä ennen olisi hyvä keretä tarkistamaan satulan sopivuus. Olen Terhi Treenaa -blogista lukenut paljon uusia vinkkejä ratsastukseen ja miettinyt mitä parannettavaa jatkoa ajatellen minussa on ratsastajana ja valmennettavana. Hyvät pläänit olen kehitellyt jokseenkin valmiiksi tulevaa treenikautta varten. Tehdään kaikkemme, että oltaisiin ensi vuonna iskussa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti