sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Yksi askel eteen ja kaksi taakse

Ärrhh huomasin juuri, ettei blogger ollut julkaissut perjantaina yhtä postausta. No, siinä kerroin että olimme vaihteeksi matkalla Oulun klinikalle, kun tuli pari mutkaa taas matkaan. Onneksi mitään vakavaa ei löytynyt.

Viime viikon ratsastin siis vielä vain ravia ja käyntiä. Lupu ei edelleenkään ollut mikään kovin kehuttava ja se keskiviikon superpäivä jäi ainokaiseksi. Kokeilin Lupulle yhtä baucher -kuolainta, jolla se toimi vähän paremmin. Ensimmäiset raviaskeleet se tuntui vähän tahdittavan, mutta hetken verryttyään liikkui puhtaasti. Silti se jäi vähän hampaankoloon mietityttämään. Lupulla myös lähti kentällä ratsastaessa aika useasti takapää alta, joten ratsastin loput päivät vain maneesissa. Kentän pohja ei tällä hetkellä ole ihan paras mahdollinen, enkä sinne viitsinyt mennä enää Lupun kanssa.

Nyt vasta sain tilattua Fotomedialta viime vuoden Venetsialaisista kuvia! Vielä pitäisi Kemiön kuvat tilata.. Parempi myöhään kun ei milloinkaan, eikös?

Super Lupu Venetsialaisissa, luokka 130/120cm <3

Keh keh keskellä estettä.. 110cm?


Wruuum wruum!

Tiistaina Hannan eläinlääkäri oli käymässä Oulunsalossa hoitamassa hevosia ja Lupu oli tietysti mukana myös. Tarkoitus oli vain pliistrata takapolvet, jotta päästäisiin normitreeniin, mutta... Ensin katsottiin maneesissa, miten Lupu liikkuu. Ympyrällä se yllättäen könkkäsi selvästi ja samoin myös ulkona kovalla alustalla. Pihdeillä kaviota puristaessa Lupu reagoi oikeaan etujalkaan ja Lupulla oli ollut edellisenä päivänä kengitys, jippii! Positiivista oli, että Lupun takajalat näytti hyvältä sekä selkä ei ollut enää kipeä. Mitään hoitoja ei siis tehty, vaan ell kehotti meidän käyvän varalta klinikalla ultraamassa oikea etujalka.

Äidin laadukas kännykamera <3 Mutta Lupu päätti vaihteeksi kouluttaa minua :D

Asiaan liittyvä kuva? Supersyöpön päiväkirja osa 123456789. Niitä harvoja päiviä, kun koulussa on syötäväksi kelpaavaa ruokaa, silloin otetaan kaikki irti! ;D

Saatiin klinikka-aika jo perjantaiksi. Ultrassa ei onneksi löytynyt mitään suurempaa. Vähän turvotusta vuohiskuopan yläpuolella. Ohjeeksi saatiin kaksi viikkoa kävelytystä ja sen jälkeen kaksi viikkoa kevyttä ratsastusta. Jalkaa pitää kylmätä ja seurata turvotusta. Mahdollisesti kuukauden päästä kontrolliin, jos haluaa. Samalla kertaa otettiin Lupusta verikokeet ja ne näytti hyvälle. Aikaa jäi myös raspaukselle, joka oli erittäin hyvä juttu, koska viime raspauksesta on vajaa vuosi aikaa. Lupu antoi raspata paljon paremmin, mitä viime kerralla. Silloin se oli lievästi sanottuna hurjan näköistä touhua, vaikka rauhoittavaa olikin annettu. Lupulla olikin aika isoja piikkejä suussa, kuten osasin odottaa. Puolen vuoden väli olisi parempi! Lupulle annettiin myös rokotus, kun se rokotetaan puolen vuoden välein. Lopuksi yritin vielä leikata pojan korvakarvoja, jotka ovat melkoiset tursakkeet. No, arvatkaas vaan antoiko se niihin koskea rauhoituksesta huolimatta :D

Heippa! :DD

Nyt siis kävellään paljon Lupun kanssa kahden viikon ajan ja tehdään maastakäsin juttuja. :) Toivottavasti sitten päästään reenaamaan! Jutan kanssa juttelin vähän yksi päivä ja hänen tsempeistä sain paljon motivaatiota jatkaa Lupun kanssa. Ehkä me vielä noustaan täältä pohjalta! ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti