sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Päivä kuvina; lauantai

Pitkästä aikaa päätin kuvailla teille jonkinlaisen päivä kuvina -postauksen lauantailta. Te lukijat olette viime aikoina olleet hyvin hiljaisia. :( Noh kai tästä blogista on tullut tylsä pitkine kirjoituksiineen ja videoineen :D Banneri pitäisi pikaisesti vaihtaa, nimittäin tuota on katseltu jo ihan tarpeeksi kauan. Ei vaan jaksaisi taas alkaa bloggerin kanssa tappelemaan ulkoasunvaihdon kanssa, kun se ei anna muuttaa taustaa, fonttia yms. (= ei mitään) Onko muilla ollut tällaisia ongelmia?

Perjantaina Lupu sai vapaapäivän ja kävin sitä taluttelemassa n.40 min kentällä. Otettiin myös muutama ravipätkä ja pariin otteeseen piti herraa muistuttaa, että kumpi se olikaan taluttamassa kumpaa. Lupu hurjana kerran vähän hypähti pystyyn, kun ei ensin suostunut peruuttamaan pyynnöstä, mutta muuten poika oli kiltisti.

Lauantai meni kutakuinkin näin:
Heräsin joskus 10 aikoihin, mutta vetkuttelin vielä vähän aikaa peiton alla
Espressoa <3
Aamupalaa :-)
Ulkona oli vähän sateisen näköistä..
Elmeri vaati hoitoa, tällä kertaa ei ollut metsästämässä oravia ;D
Huoneen siivousta...
ja valmista!


Katsoin ipadilta leffa-aikatauluja ;)
Datailua, koulukirjat odottaa vieressä.. 
Ennen tallille lähtöä poikkeuksena meikkasin, koska tallin jälkeen lähdimme suoraan kaupunkiin
Almost ready! Tosin en jaksanut harjata hiuksia ennen lähtöä..
Pari vammailu kuvaa, näitä otoksia on varmaan tuhat, muttei yhtäkään onnistunutta :D
Iskän tekemää ruokaa nassuun!

Ja eikun menoks!
Isoveli halus käydä ottamassa muutaman kuvan matkalla :)
Ja vihdoinkin tallilla! Kävin ensin vaihtamassa vaatteet. Meillä on muuten nykyään ihanat tiimitakit!
Heinien laittoa.
ja ruuat myös valmiiksi.
Valmiiksi karsinan eteen odottamaan :-)
Karsinan putsaus
Lupun haku sisälle
Pupu pääsi harjauksen ja varusteiden laiton ajaksi lämpölamppujen alle. Huomatkaa innostunut ilme ennen satulan laittoa :D
Apua, meidän satula on vähän likainen! :/ Huomaa, että on ollut flättäri käytössä. Harmi, kun ei voi käyttää kaikkia satulahuopia, koska osa on liian paksuja satulan väliin.. (ja meillä on siis Antareksen penkki, mutta päälinen Batesin :D)
Hieman likaiset saappaat :S Putsaan lähes joka pv hevosen varusteet, mutta jostain syystä omat saappaat jää vähän harvemmalle..
Ready to go!
 Seuraavat kuvat onkin sitten kännykkälaatua
Pitkästä aikaa menimme kentälle, joka oli oikein hyvässä kunnossa. Toinen pääty oli vähän pehmeä, muttei siellä menty. Kentällä ei ole valoja, joten arkisin on monesti liian hämärää, joten suosiolla mennään maneesiin.
Lupu liikkui kentällä paremmin eteen, mutta sen sijaan painoi paljon ohjalle ja oli etupainoisen oloinen. En meinannut millään saada hevosta kevyeksi kädelle ja ratsastus meni vähän säheltämiseksi. Lopulta minulla meni hermot ja sen jälkeen hevonen oli entistäkin hankalampi. Lopuksi sain itseni koottua, rauhoituin ja hevonen olikin sitten hyvä ratsastaa! Silti tuo alun huono ratsastus jäi kaivelemaan ja ärsytti, etten tajunnut tehdä vaikka välikäyntejä ja hengähtää pari kertaa syvään ja koittaa sitten uudelleen. Noh, onneksi nykyään osaan pitää hermoni paremmin kurissa ja viime kerrasta on jo todella pitkä aika! Siinä mielessä Lupu onkin minulle juuri hyvä hevonen, jotta oppisin pysymään paremmin rauhallisena, vaikka hevonen ei liikkuisi mitenkään päin, heh.
Valmiina lähdössä elokuviin :) Meinasi tulla tallilla vähän kiire, kun tein ennen ratsastamaan lähtöä tallihommat vähän hitaasti.. Leffa alkoi klo 18 ja menimme katsomaan siis Leijonasydämen.
En muistanut ottaa Finnkinolla yhtään kuvaa mun poppareista :D Kotia päästyä lösähdin hetkeksi lagittamaan.
Ei hele, tajusin juuri kuvia selaillessa, että tänään tuli otettua muutama kuva omasta pärstästä, kun yleensä en ota yhtään :D Tästä tuli siis enemmänkin "Päivän pärstäni" -postaus.
Htnetin ihmeellinen maailma ;D
Iltapalaa :3 + puoli litraa Aino ihana maitosuklaajäätelöä <3 (josta en kerennyt ottaa kuvaa ennen kuin olin syönyt sen)
Illalla katsoin vielä jonkun ihme örkkileffan, jossa ne örkit olivat valloittaneet maailman vai olikohan se vaan Los Angelisin? Sitten nukkumaan joskus ennen kahtatoista.
Sunnuntaina eli tänään ratsastin Lupun hallissa. Aluksi Lupu oli aika vänkslä suustaan, jolloin on vähän hankala tehdä yhtään mitään. Pidin kuitenkin pään kylmänä ja ajattelin vaan eteenpäin. Taivuttelin huolellisesti kaarteissa. Ravi oli sen verran hankalaa, joten melko pian siirryin laukkaan. Aikansa sitä ympyröillä taivuttaen hevonen alkoi rentoutumaan ja lopetti suulla värkkäilyn. Tein kerran vastalaukkaa helpompaan suuntaan (unohdin toisen suunnan! :D) ja ympyrän pienentämis -ja suurentamistehtävää. Hevosen rentouduttua tein myös muutamat laukka-ravi siirtymiset ja Lupu nosti hienosti laukat. Loppuravit olivat todella mageat, kun Lupu omasta tahdostaan liikkui eteen ja polki hyvin takaa! Kuulostin varmaan todella idiootilta, kun koko ajan kehuin hevosta ääneen tyylillä; "Hieno", "Upee", "Supeerrr", jotta Lupullekin tulisi hyvä mieli :-)

Huomenna on Hannan estevalkku ja näillä näkymin perjantaina Maijan kouluvääntötunti.

Mitä piditte päivä kuvina -postauksesta? Muistaakseni viimeksi tällaisesta tykättiin paljon, joten katsotaan miten käy tällä kertaa, jäiks.

8 kommenttia:

  1. Tykkäsin! Tämä on kyllä yks mun lempiblogeista, mutta sattuu olemaan ainoita johon en niin usein kommentoi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah,mulla on välillä sellaisia kausia, et kommentoin melkeen jokaisen lukemaani blogiin jotakin ja joskus taas en kommentoi pitkiin aikoihin :D

      Poista
  2. Ihan kiva postaus, ja mäki RAKASTAN tota ainon valkosuklaajäätelöä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) hahah taisit lukea väärin, kun söin Aino ihana maitosuklaajädeä :-D (tai sit kirjoitin väärin) ite kun en tykkää juuri yhtään valkosuklaasta, mutta maito -ja tummasuklaa uppoaa kyllä vähän liiankin hyvin!

      Poista
  3. Höh, mäkin käyn joka päivä täällä katselemassa onko uusia postauksia, mutten IKINÄ kommentoi. Ite tykkään tosi paljon valmennusselostuksista ja videoista, että älä ainakaan niitä vähennä, vaikka luulisitkin niiden olevan tylsiä.
    Kivan näköinen päivä sulla ollut :)

    t. Tätiratsastaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Tuntuu vaan, ettei ketään tunnu kiinnostavan aina pitkät selostukset ja videot. Itse kun taas pidän niistä eniten :D Välillä olen yrittänyt vähän rajoittaa, kun tekstiä vaan pulppuaa vähän turhankin paljon. Viime aikoina tekstien kävijämäärä on vaan ollut pieni lukijamäärään nähden..

      Poista
  4. I love your blog! Minkä merkkinen toi takki on? Montako kg Lupu syö heinää päivässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö en kyllä osaa sanoa.. On ostettu ihan perus vero modasta, joten ei ole mikään kallis merkkitakki. Ajaa kuitenkin varsin hyvin asiansa.

      Lupu syö 9kg heinää/pv. :)

      Poista