tiistai 3. tammikuuta 2012

Tasasen huonoa

Heips! Jes, en olisi uskonut, että 10 lukijan raja meni näin nopeaa rikki! Kiitokset kaikille lukijoille! Mukavampi kirjoitella blogia, kun tietää, että jotkut sitä edes lukevat :D Äänestyksen perusteella teen erikoispostauksena tallinesittelyn :) Kuvailen sen tällä viikolla, niin ilmestyy sitten lähiaikoina blogiin.

Sitten kuulumisiin:
Sunnuntaina kävin siis pellolla. Tuuli aika kivasti ja näpit jäätyi, joten äiti toi vähän paksummat hanskat. Viisaasti lähtiin pakkaseen kesähanskoilla :D Lupu oli innoissaan ja itselläkin oli hauskaa. Lupukin sai ensimmäisen kerran tänä talvena rämpiä vähän lumihangessa. Pariin otteeseen Lupu vähän villiintyi, mutta muuten käyttäytyi fiksusti. Laukassa otimme pieniä spurtteja, mutta vaikka pelto iso onkin, niin en Lupulla siinä mahdu täysiä laukkaamaan. Ja jos päästäisin sen täysiä, niin tila loppuisi kesken, enkä ehtsi hidastaa.

Maanantaina oli Mintin valmennus. Oli heti alkuun huonompi, varmaan eilisen hakitreenintakia. Suuta aukoi ihan kokoajan ja oli taas liikkeeltään vähän epämääräinen. Hypyt jätettiin väliin, mutta puomeja menimme kuitenkin. Liikkuvuus parani kuitenkin loppua kohden. Laukassa tulimme kahden puomin linjaa, niin että väliin tuli joko 4,5 tai 6 laukkaa. Lyhensi ja pidensi ihan kivasti. Tultiin vielä yksittäistä puomia ympyrällä reilussa laukassa, se tuotti vähän ongelmia paikan haun suhteen. Tässä siis petrattavaa! Valmennuksen jälkeen Lupulla oli taas akupunktio, saa nähdä auttaako se tällä kertaa!

Tänään Mintti kävi vielä pitämässä vähän lyhyemmän tunnin, ennenkö hän lähtee 2 viikoksi Thaimaahan. Liike oli taas huonoa ja suuta värkkäsi edelleen. Eilen akupunktio hoitaja meinasi, että Lupulla on takapää vähän jumissa ja oikea lapa, mikä on ollut jo tiedossa, mutta ratsastaessa jäykkyys on kylläkin etupäässä. Etujalat nimittäin vain töpöttävät lyhyttä askelta. Teimme paljon väistöjä ja taivutteluja, liike ei kuitenkaan parantunut. Huomasimme, että nykyinen satula, jonka hankimme kesällä epäsopivan satulan tilalle, painoi vähän edestä. Kokeilimme sitten Kärin satulaa. Liikkui ehkä vähän paremmin,muttei merkittävästi. Teimme vastalaukka pätkiä ja laukka ravi siirtymiä jotka jumppaavat hevosta. Akupunktio hoitaja sanoikin, että seuraava päivä voi olla hankala, mutta sitten pitäisi alkaa olemaan parempi. Elikkäs huomenna näemmen onko liike yhtään parantunut. Alkaa jo ärsyttämään tämä jatkuva huonous. Mistä nyt kiikastaà? Taasko satulasta vai onko niin jäykkä? Kohta varmaan pitää käyttää poikaa klinikalla, jos tämä vaan jatkuu...

hirvet ui kesäisin meidän pihan vierestä, isän luona


Elmeri :)

Niki :)

Äiti unohti kameran tallille, jossa olisi kuvia ja videoita valmennuksista. Laitan myöhemmin materiaalit näkyviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti