tiistai 13. maaliskuuta 2012

Pekan treenit

Hei taas! Heheh minun pitäisi olla lukemassa englanninkokeeseen, mutta.... :D Kone voittaa!

Maanantaina oli pitkästä aikaa Pekan treenit. Ennen tunnin alkua tosiaan ajattelin ettei tästä tule mitään, kun en ole hypännyt pariin viikkoon. Ehdin aluksi vähän verrytellä itsekseni ja Lupu tuntui ruutitynnyriltä. Noh kuitenkin sain sitten lopulta jonkinlaisen otteen hevosesta ja aloimme hyppäämään verkkahyppyjä. Tulimme aluksi muutaman kerran pystyä, se meni ihan jees, muutama lähelle hyppy tuli. Sitten aloimme hyppäämään jumppasarjaa. Jumppasarja meni jälleen hyvin. Muistin heti aluksi korjata istuntaani siten etten mene liikaa ylävartalolla mukaan. Nyt kuitenkin takapuoleni istahti liian aikaisin satulaan, joten tätä piti vähän fiksailla ;)

Hyppäsimme pari kertaa kapeita esteitä. Toisen alla oli talo ja toisessa tynnyri. Nämä ei tuottanut mitään ongelmaa. Vielä ennen rataa tulimme pari kertaa suoran linjan, jossa oli lankku-7laukkaa-okseri-3laukkaa-kapea. Ensimmäisellä kerralla etenin taas liian hitaasti ja viimeinen väli jäi todella pitkäksi. En kuitenkaan pöljänä ratsastanut eteenpäin ja Lupu otti neljännen askeleen ja lähes pysähtyi. Olin jo itse kieltämässä, mutta hevonen rehellisesti hyppäsi esteen ja jäin aika pahasti jälkeen :S On se kyllä niin perhanan rehellinen hevonen. Tekee kaikkensa, että päästään esteiden yli, vaikka ratsastaja tunaroisi ihan olan takaa... No tulimme uudestaan reilummalla laukalla ja päästiin ylitse, niinkuin pitikin.

Elokuvatyökalu ei hyväksynyt tuota radan pätkää, niin jouduin laittamaan sen erilleen :D



Lopuksi hyppäsimme vielä radan pätkän. En selitä tehtäviä, kun näette ne videolta. Rata meni ihan jees. Viimeiselle esteelle en kunnolla tiedottanut tietä, mutta taas Lupu hyppäsi kiltisti esteen. Pekka sanoi, että ei ihan vielä olla valmiita 120 radoille. Toistaiseksi 110 saa riittää, koska minulla ei ole vielä rytmi täysin kohdillaan. Eli milloin mennään vähän kovempaa ja milloin hidastetaan. Jotenkin tuntuu, että Pekan valmennuksissa tempo on hieman kovempi,kuin muiden valmennuksissa. Onhan se hyvä, että liikutaan isoa laukkaa, mutta on hieman hankalaa, kun muualla mennään vähän hitaammin :D Ja yksi iso asia on se, että nyplään liikaa ohjalla. Käden pitäisi olla rauhallisempi, eikä tarvi kokoajan kiskoa. Jotenkin en 100% luota siihen, että Lupu pysyy käsissä, enkä tiedä miksi näin on. Kuitenkin asiat paranee treenaamalla, joten ei muuta kun treeniä treeniä!

Tänään olisin mennyt pellolle, mutta tuuli niin helkutisti, joten päädyin halliin juoksuttamaan. Juoksutin pikaisesti 20min kera sivuohjien.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti