torstai 15. maaliskuuta 2012

Pientä tunarointia

Noniin, varustepostaus on enää viimeistä vaille valmis. Tarvitsen vielä muutaman kuvan :) Ihana kun päivä on pidentynyt todella paljon. Nyt viimeaikoina on aurinkokin kauniisti paistanut, ainut miinus on ollut kauhea tuuli! Monta kertaa olen halunnut lähteä maastoon, mutten ole sitten viittinyt lähteä kauheassa tuulessa ratsastamaan, niin että itse kohta lentää tuulien mukana :D

Keskiviikkona tuubbailin hallissa koulua. Lupu oli jotenkin todella virtaisa. Johtuen ehkäpä eilisestä 20min juoksutuksesta? No kuitenkin sitä sai ihan kunnolla pidätellä ja työstää, ettei vain juoksenut alta. Muuten Lupu olikin todella kiva! Oli mukava työskennellä, kun ei tarvinut kokoajan tapella :) Aluksi tein paljon käynnissä ja ravissa väistöjä. Suukin pysyi aika hiljaa koko tunnin. Laukka oli mukavan pehmeää ja energistä. Lopuksi vielä keventelyt eteen alas. Ratsastuksesta jäi kokonaisuudessaan hyvä fiilis!

Tänään piti olla Petran valmennus. Se kuitenkin peruuntui lentokenttä lakon takia, eikä Petra päässyt tänne lentämään. Valmennus siirrettiin perjantaille, mutten silloin pääse, kun koulu loppuu klo 15 ja valmennukset ovat vain klo 16 asti. Enkä voi jäädä viimeiseltä tunnilta pois, kun on englanninkoe. Vähän harmittaa, kun en päässyt viimeksikkään... :( No katsotaan jos saisin huomiselle Mintin valmennuksen.

Tallilla sitten mietin mitä teen. Päädyin kuitenkin maastoon, vaikka ulkona satoikin lunta. Laitoinkin hienot laskettelulasit päähän, ettei lunta sataisi suoraan naamaan. Tämä viritelmä on osoittautunut myös hyväksi porukalla maastoillessa, jolloin saattaa lentää kavioista lumipaakkuja kasvoihin. Kävin aluksi pellolla kävelemässä, mutta tulimme nopeaa takaisin kun hanki oli kova. Menimme sitten pieniä "autoteitä" joilla pystyi hyvin ravata ja laukata. Lupulla oli paljon virtaa, eihän me ollakkaan käyty pitkään aikaa ulkona lenkillä. Laukassa annoin pojan päästellä, mutta tie kävi joka kerta hieman lyhyeksi :D Ei siis voitu kovin pitkää pätkää laukata täysiä. Kisakankaalla on ihania laukkasuoria, jotka ovat kymmenien kilometrejen pitkiä, niin siellä saa ihan huoletta päästellä, eikä tarvi ihan heti olla hidastamassa ;) Lupu oli lenkistä aivan mielissään! Lopuksi pyydin ravissa vähän pyöreyttä. Yleensä en maastossa pyydä minkäänlaista muoto, vaan annan hevosen mennä miten itse haluaa :)

kiilu silmä ;)


phöljä hebo

tui <3

Joku vaan osaa olla niin söpö <3

kärsä



Otin Lupuskasta muutaman kuvan ja sain pienen videon sen ketjuleikeistä :DD



 

2 kommenttia:

  1. Sain nyt tehtyä jonkin näköisen bannerin. Ei varmasti vastaa odotuksia, mutta kuvat eivät oikein inspanneet ja sain näinkin yksinkertaisen grafiikan kanssa vääntää koko iltapäivän. Kaikenlaiset muutokset mahdollisia, jos ei miellytä. Banneri on tosiaan läpinäkyvällä taustalla, kokeile sitä tänne blogiin niin näät vähän paremmin.

    http://kattilalapsi.webs.com/grafiikka/mwwh.png

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosi hieno! KIIITOS PALJON! :)))) Ihanaa, että jaksoit nähdä vaivaa!

      Poista