tiistai 6. marraskuuta 2012

Haaste

Kiitos Jennalle haasteesta!

Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa

1. Kiitä antajaa, ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset joille lähetit haasteen antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikki blogilleen.

Alle 200 lukijan blogeissa, suosikkiblogini ovat siis:
1. http://suklaaponeja.blogspot.fi/
2. http://sadejasanni.blogspot.fi/
3. http://tradingfirmrapi.blogspot.fi/
4. http://sinttila.blogspot.fi/
5. http://sjille.blogspot.fi/

1.Kerro ensimmäisistä kisoistasi?
- Ensimmäisissä kisoissa olin Aaltokankaan ratsutalleilla harjoitusestekilpailuissa vuonna 2007?, luokkana oli hurja miniristikko :D Menin Manse "Manteli" nimisellä pikkuponilla, joka asuu yhä edelleen kyseisellä tallilla. Muistan kuinka sain puhtaan radan ja ensimmäisen ruusukkeeni. Kun pääsin kotia, huusin ihan mielissään isolla äänellä, että: "MÄÄ SAIN RUUSUKKEEN!"

2. Kerro perheestäsi.
- Perheeseeni kuuluu isä, äiti, äitipuoli ja isoveli

3.Millaisiin asioihin kiinnität huomiota eniten ihmisissä?
- Lähinnä ihmisen persoonaan, se vaikuttaa todella paljon. Toki myös ulkonäköönkin jonkin verran mm siisteyteen.

4.Kerro parhaista kavereistasi.
- Oikeastaan minulla ei ole yhtään parasta kaveria, mutta muutama todella hyvä kaveri löytyy. Suurinosa kavereistani on heppakavereita ja vain harva koulusta.  Kaverini ovat aika samanlaisia kuin minä, joten heidän seurassaan pystyn olla oma itseni :) Joitakin ystävin tulee vaan nykyään nähtyä todella harvoin :(


5. Millä talleilla olet käynyt? Kerro vähän niistä.
- Aloitin ratsastuksen Iissä Männikön Kopseen tallilla, jossa sitten myös ensimmäinen ponini Dani asusti jonkin aikaa.  Olen käynyt myös vajaa vuoden ajan tunneilla Aaltokankaan ratsutalleilla. Lopulta päätin lopettaa siellä käymisen ja syksyllä muutin Katja ponin kanssa Koivikon ratsutilalle. Siellä sitten kävin Katjan kanssa tunneilla ja myös välillä ratsastuskoulun hevosillakin. Lisäksi on näitä yksityistalleja ollut, joilla ponimme ovat asuneet tai muuten vain olen käynyt valmennuksissa yms.  Leireillä olen käynyt lisäksi myös Ahon tallilla, Ylirannan ratsutilalla ja Kuusiaholla.

Stanin kanssa Aaltokankaalla kisoissa. Enkä lentänyt kuin vaan kolme kertaa...

6. Onko sinulla lemmikkejä?
- Meillä on kolme kissaa: Niki, Elmeri ja Tytti. Ja tietysti oma hevonen, Lupu.

7. Paras kesämuistosi.
- En voi mitenkään laittaa tähän vain yhtä muistoa! Parhaimpien joukkoon kuitenkin kuuluu uittoreissut, vauhdikkaat maastoretket kavereiden kanssa, kilpailujen oma tunnelmansa ja kavereiden kanssa oleilu :)

8. Top 5 lempiblogisi.
- Tykkään lähinnä tavoitteellisesti treenaavien blogeista. Luen tällä hetkellä lähes 40 blogia, ja viimeaikoina on ollut pakko karsia osa pois, kun niitä oli jo liikaa. En nimittäin enää ehtinyt kaikkia kunnolla lukemaan. Blogeja on vaikea laittaa mitenkään paremmuusjärjestykseen, mutta tässä nyt osa, joista tykkään:
1. http://aadanhevoselamaa.blogspot.fi/
2. http://kaisaj.blogspot.fi/
3. http://esteistunnassa.blogspot.fi/
4. http://jaxenelamaa.blogspot.fi/
5. http://jokapaivaonkarkkipaiva.blogspot.fi/

9. Miksi bloggat?
- Ensin luin paljon muiden blogeja ja usein mietin, että minkälaisen tekisin omasta blogistani ja mietin, että olisi kiva perustaa oma blogi. Blogista voi hyvin seurata menneitä tapahtumia ja valokuviakin ja videoita on tullut otettua huomattavasti enemmän blogin myötä. Näin olen päässyt seuraamaan paremmin meidän kehittymistä. Myöskin blogin kirjoittaminen on kivaa ja tietysti kun saa joskus lukijoilta ihania kommentteja, niin se piristää kummasti päivää.

10. Mistä ostat vaatteesi?
- Käyn aika harvoin ostamassa itselleni mitään vaatteita. Mutta se harva kerta kun käyn, niin yleensä tulee ostettua Vilasta, Vero Modasta, Cubuksesta yms.

11. Mainitse edes yksi asia/henkilö joka on saanut sinut hymyilemään tänään. Kerro siitä vähän.
-  Koulussa vähän tuli töppäilyä tänään ihan kunnolla ja se pisti kieltämättä hymyilemään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti