sunnuntai 11. marraskuuta 2012

"Päivä kuvina"

Noniin, vihdoinkin sain raahattua itseni koneen äärelle, vaikka minun kylläkin pitäisi olla tekemässä kouluhommia. Tänään kuvailin vähän päivä kuvina tyylillä, mutta lopputulos ei ollut kovinkaan mainio. Mutta laittakaahan ihmeessä kommenttia mitä tykkäsitte! Kamerahan tosiaan välillä unohtui täysin ja siksi kuvasato ei ole kovin suuri.  Käytössä oleva kamerakaan ei laadultaan ole kovin hemaiseva, mutta kestäkää :) Toivottavasti pukki toisi järkkärin lahjaksi... ;) Jos tykkäätte, niin mielelläni kuitenkin teen tämmöisen uudelleenkin.

Ensin kuitenkin vähän lähipäivien kuulumisia. Koko viikon olen ratsastellut aika löysästi ja samalla kokeillut eri kuolain vaihtoehtoja. Kokeilussa oli siis joku kolmipala, jossa keskellä on semmoinen pyörivä osa ja toinen kuolain oli ihan perus oliivi. Ensimmäinen vaihtoehto ei toiminut yhtään, vaikka sen tarkoitus on saada hevonen tukeutumaan kuolaimeen. Oliivi kuitenkin toimi Lupulla ihan ok, ainakin paremmin mitä meidän varsinivelellä. Pitää sitä Jutalta lainata vielä ainakin kerran ja kokeilla toimisiko Lupu paremmin sillä eri ohjien kanssa. Käytössä olleet ohjat lipsuivat käsistäni niin pahasti, että se hankaloitti ratsastamista. Jos oliivi ei toimi, niin pitää alkaa sitten jostakin metsästämään eri kuolain vaihtoehtoja. Kyllä me hackamorellakin ainakin toistaiseksi jatketaan, ellei jotain super toimivaa kuolainta löydy. Positiivista on muuten se, ettei Lupulla ole mennyt nyt koko viikkona pää jumiin! :)

Herätys aamulla


Ihana keli jo heti aamusta.... Aamutallivuoroa tekemään
Tallilla ensin vihkon tsekkaus, tänään Affe ja Väinö jää sisälle

Antakaa jo ruokaa! Ensin pikku heinä tupot...


Ja sitten väkirehut :)

Loimet valmiiksi karsinoiden eteen

Kipot pöydälle

Hepat ulos vesisateeseen,satais jo pysyvä lumi, kiitos!

Herkkuaa!!

Tallin lakaisu mahtavalla harjalla...


Karsinan putsaus
Lupulle ruuat valmiiksi


Vähän evästä välillä
Ja vähän datailua ennen radan rakennusta ja hyppelyä




<3


Varusteet pois ja putsaamaan
Pyykit kuivimaan ja päivätallin tekoon!
Tallin jälkeen mentiin iskän kans syömään ja sitten kotia tekemään postausta :)

5 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus! :) Ja musta noi ei silleen "hyppiny" aiheesta toiseen, vaan olit kuiteski aika paljo saanu kuvattua :D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit! Minustakin tätä oli kiva tehdä :)

      Poista
  3. Ihan mahtava toi video, sillee ei niinko laadultaan;) vaan niinko menitte tosi siististi ja nätisti;)
    Tykkäsin;)

    VastaaPoista