maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus tunnelmia

Huhhuh kerrankin minulla on niin paljon kuvia, etten tiedä mistä sitä oikein aloittaisi! Viikonlopun aikana innostuimme ottamaan lähemmäs 1500 otosta :D Joten mietin tässä parhaillaan tekisinkö joka päivästä eri postauksen kuvapläjäyksineen. Joo niin taidan tehdä ja teen varmaan erikseen vielä Lupun rakenne/poseerauskuvista postauksen. Osan kuvista säästän myöhemmäksi, jos en ole saanut uudempia kuvia, niin käytän sitten niitä. Kaiken kaikkiaan meillä oli Essin kanssa oikein mukava Juhannus isäni luona Iissä. Tuli paljon heppailtua, kuvailtua, uitua (onpas tyhmän kuuloinen sana) ja syötyä kaikkien edestä!



:DD


Onks ihan pakko lähtä treenaa??
Noniin tässä postauksessa kerronkin sitten perjantaista. Heräsin vasta joskus 11 aikoihin ja suhteellisen ripeästi menin syömään aamupalaa, sillä tunnin päästä lähdimme hakemaan Essiä mukaan tallille. Lupulla oli ollut edellisenä päivänä vapaa, joten mielenkiinnolla odotin mitä herra keksisi tänään pään menoksi. Päätin ratsastaa normaalin koulutreenin ulkona. Alkukäyntien ja hölkötysravien jälkeen pyydin Lupua käynnissä menemään eteen alas ja sama juttu ravissa. Tämä onnistui ihan jees, tosin Lupu aika paljon vänksläsi suullaan. Myöhemmin aloin keräilemään ohjia käteen ja pyytämään hevosta korkeampaan muotoon. Lupua ei oikein huvittanut työn teko ja keksikin kaikkea kytättävää, pomppimista, suulla värkkäämistä yms. Eli siis hermojani koeteltiin ihan kunnolla ja muutaman kerran ne melkein pettivätkin, mutta ehdin onneksi nollata aina tilanteet. Lupu oli kuitenkin mukavan eteenpäinpyrkivä, mutta se energisyys vain välillä keskittyi muualle kuin liikkumiseen..



Essi yritti suojautua ötököiltä.. :D


Alkuvänksläykset













Oulunsalo hoods


Tarkoitus oli tehdä siis  kunnon koulutreeni, mutta laskin vähän vaativuus astetta, sillä muuten hommasta ei olisi tullut yhtikäs mitään. Jätin kaikki raviväistöt, käännökset eli ns vaikeammat jutut tekemättä ja keskityin vain siihen, että heppa kulkisi jotenkin oikein päin. Välillä tuntui oikein sujuvalta, mutta hetkessä tuntuikin, ettei mikään oikein suju. Sitten kun heppa oli hyvä, niin itse sählään ihan turhia siellä selässä enkä osannut edes istua harjoitusravissa... Laukka kuitenkin rullasi ihan hyvin ja annoin sitten lopuksi hepan mennä puomeja ja kavalletteja. Niistähän se innostui mukavasti ja lopuksi vain ravit eteen alas.



Essin taiteellinen näkemys ;)


Arghh näitä kuvia kun kattoo, niin mun kädet seilaa missä sattuu....






Kuolavana

Hurrja maastoeste ;D jopa minä uskalsin hypätä :P



Se vaan on niin söpö <33 näitä ylisöpöjä kuvia ois vielä muutama sataa kappaletta :D

tuitui







ruokatauko


Mulle kans!!


Ahh mun puhtaat hiukset..









Ratsastelujen jälkeen otettiin paljon poseerauskuvia. Tallissa perus hevosenhoito ja ulos syöttämään hetki vihreää. Siinäkin otettiin kuvia, tosin ne ei omalta osaltani kovin imartele likaisten hiuksien takia ja Lupuakin kiinnosti enemmän syöminen. Tallilta pääsimme lähtemään hyvissä ajoin. Iissä söimme hyvää ruokaa, otimme aurinkoa, käytiin uimassa ja saunomassa. (vesi oli muuten ihan jäätävää!) Illalla kävimme vielä Essin kanssa ottamassa ihania kuvia rannalla, tosin siellä ei kauaa viihdytty, kiitos miljoonien hyttysten!

Mitä tykkäsitte kuvista? :) Noita tuli taas melkoinen läjä, mutta yritin vähän hillitä itseäni :D Teen vielä lauantaista ja sunnuntaista erikseen tällaisen samantyylisen postauksen, jos te vaan tästä tykkäsitte. Haluaisitteko myös "epäonnistuneet kuvat" postausta? Niitä myös nimittäin riittää ;) Nyt täytyy kiiruhtaa Hannan valmennukseen, adios!

9 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva!=) monta vuotta sä oot? miks muuten lupul on tollanen turpahihna? en tarkota pahal!=) lupu ja sä ootte maailman paras pari minkä mä oon ikinä nähny ja sun blogi on paras ja sä oot paras!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, voi kiitos paljon! ;D Olen 16 vuotta :)

      Poista
    2. Ai niin.. Lupulla tuo turparemmiviritelmä on osoittautunut toimivaksi, niin siksi naruturparemmi. Näyttää vähän pöljälle, kun tuo alaturparemmi on laitettu tuosta päältä, muttei siihen ole sellaista renkulaa :D

      Poista
  2. oh no, minä ja mun suojaus yritykset! :D eikä niitä kuvia nyt ees nii paljoo tullu, niitä nyt vaa tuli räpsittyä xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD ihan vaan MUUTAMA kappale... ei mennyt kun MUUTAMA tunti niistä valikoidessa :P

      Poista
    2. mielummi liikaa ku liian vähän ;)

      Poista
  3. Kiva postaus! :) Hieno tuo Lupun alaturpis :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thankkss! :) Eiks ookkin? Pitäis ehkäpä viedä suutarille, jotta sais sellasen rinkulan :P

      Poista