maanantai 5. elokuuta 2013

Arkipuuhastelua

Heippa taas kaikille! :) Päivät hupenevat vähän liian nopeasti. Mihin tämäkin kesäloma on oikein hurahtanut? Loma lähestyy loppuaan, mutta onneksi on vielä viikko jäljellä.. Toisaalta on mukava palata kouluun opiskelemaan ja näkemään kavereita, mutta pidemmän päälle se ei ole niinkään mukavaa :D

Ei täällä oikeesti oo näin synkkää :DD Innostuin vähän muokkailemaan..


Lupu sai viime viikon aikalailla lomailla ja ottaa rennosti. Perjantaina pyöräilin tallille, kun ei ollut  muuta kyytiä. Helposti meni se 10km suuntaansa. Tallilla tein Lupulle ruuat ja käytiin tiellä kävelyllä. Lupu oli kerrankin niin kiltisti, eikä jyrännyt minua jonnekkin pusikkoon tms.

Valmistautumassa henkisesti pyöräilemiseen.. :D

Lupun uusi bucaksen päähuppu. Entinen heikkolaatuisempi tuhoutui heti ekana päivänä :D

Niki prinsessa <3


Niin kauniina...


tai sitten ei.


Olen Lupun suhteen ottanut jälleen tiukemman linjan käyttöön, koska se on välillä ollut aika kuriton, eteenkin talvella. Karsinassa se ei saa hievahtaakkaan kun sitä harjaan tai satuloin. Ennen se pyöri aina karsinassa ympyrää kun sitä yritin satuloida, mutta nyt olen sen saanut loppumaan. Muutenkin Lupu on ollut nyt paljon kiltimpi. Se vaatii tiukkaa kuria ja helposti pääsee vetämään minua narusta. Esim. viime talvena se oli välillä ihan mahdoton karsinassa, enkä voinut mennä sinne ilman jotain kättä pidempää, kun muuten olisi liiskannut minut seinään.. Jos saisin sen paremmin kunnioittamaan minua maastakäsin, niin toivottavasti se kunnioittaisi minua peremmin ratsastaessa :D Ainakin Eeva sitä yritti minulle takoa päähän, mutta saapi nähdä.


Lauantaina menin jälleen ilman satulaa. Lupu oli tosi kivan tuntuinen! Kentällä oli muistaakseni kuuden esteen innari, jonka menin pari kertaa jumppailun vuoksi. Lupu oli aivan innoissaan ja meinasi ekalla kerralla käydä väli ahtaaksi :)

Sulonen muulivaavi <3

Sunnuntaina kävimme Heidin kanssa maastoilemassa. Menimme muutamaa uutta reittiä pitkin ja eksyimme vahingossa pururadalle, jossa ei saisi ratsastaa :D Hupsista! Ei heti löydetty sieltä pois ja pyörittiin siellä ympäriinsä.. Preta sitten hieman lähti Heidiltä lapasesta.. :D Oli aika melkoista vuoristorataa, kun mentiin reippaassa laukassa ylä-ja alamäkiä ja reitti yhtäkkiä kääntyi oikealle ja sitten vasemmalle jne. Mutta mielettömän hauskaa oli niin hevosilla kuin ratsastajillakin! Lämmintäkin oli ihan mukavasti ja kotiin mentiin rauhallisesti kun hepat olivat hikisiä ja vaahtoisia. Sellaiset 1,5h ja vajaa 14km lenkki tuli tehtyä. Pienempi mitä yleensä, mutta menimme muuten rauhallisesti lukuunottamatta tuota yhtä vuoristorata laukkapätkää.

Aletaan Lupun kanssa puskaratsukoksi ja jätetään kaikki treenailut ja kisailut pois ;) Paljon rennompaa ja vapaampaa ja ainakin puskailu sujuisi. No ei vaan on se kisaaminenkin välillä ihan mukavaa. Joskus vaan miettii onko siinäkään hommassa mitään järkeä :D 

Uudet saappaani :D Aika tyylikästä ;)

Heidi ja Puttepossu
Tänään Hanna ratsasti Lupun. Herra toimi oikein kivasti eteenkin ravissa. Laukka on vielä vähän hankalampaa, mutta varsinkin lopusssa Lupusta irtosi oikein mukavan näköistä ravia ja laukkaa. Olin varustautunut kerrankin kameran kanssa tallille, mutta unohdin sitten kuvailla kunnolla. No, kokeillaan keskiviikkona uudestaan, kun Hanna menee Lupu-pupulla. Huomenna virkistetään taas hepoa ja lähdetään Heidin kanssa uittamaan. Aiemmasta suunnitelmasta poiketen lähdetään Lappeenrantaan jo torstaina, sillä Hanna meneekin jo perjantaina Lupulla yhden luokan (120cm)
Tarkennus kohdillaan, mutta haittaneeko tuo ;)

Reissua ennen voisin kehitellä teille jotakin kivempaa, jos vain kerkeän. Kysymyspostauskin olisi kiva joskus tehdä, sillä sellaista en ole kertaakaan tässä 1,5 vuoden aikana tehnyt. Kertokaahan mitä haluaisitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti