tiistai 4. maaliskuuta 2014

Vanhoja videoita osa1

Heips! Löysin koneeltani videoita selatessa vanhoja videoita, joita en ole käyttänyt blogissani, enkä itsekkään niitä ole nähnyt pitkiin aikoihin. Siitä minulle tulikin mieleen, tehdä tällainen "arkistojen kätköistä" -postaus. Toivottavasti pidätte ja laittakaahan kommenttia, teenkö näitä lisää vielä jatkossakin!

Ensimmäiseksi löysin videon Lupun ja minun ensimmäisistä kisoista. Lupu kyllä vei minua sen vajaan kolmen vuoden aikana hurjasti eteenpäin, josta voin olla todella kiitollinen. Video on siis huhtikuulta 2011 ja muistan vain, kun hevonen kuskasi minua ja itse vain yritin kiikkua kyydissä. Luokka korkeus oli 90cm ja vuoden päästä samoihin aikoihin hyppäsimme jo 120cm:n ratoja. :)Löysin myös kesältä 2011 Rovaniemen kisoista kisavideon entisestä ponistani, Danista. Olimme juuri voittaneet edellisen 90cm:n luokan ja lähdimme metrin radalle luottavaisin mielin. Noh, Dani päätti ilkikurisena ponina yllättää kuskin heti jo toisella esteellä ;) Loppurata menikin sitten vaihteeksi ongelmitta. Seuraavana päivänä kuitenkin pääsimme metrin radan puhtaasti voittaen koko luokan, voi noita poniaikoja!Viimeiseksi laitan vielä videon Katjasta, joka on muistaakseni vuodelta 2010? Tämä oli "historiallinen" päivä, nimittäin pääsimme Katjan kanssa ensimmäistä kertaa puhtaasti 60cm:n radan! Sitä ennen olimme yrittäneet kyseistä korkeutta jo useampia kertoja ja vihdoinkin pääsimme ilman kieltoja tai kuskin putoamisia maaliin ja sinivalkoinenkin ruusuke vieläpä irtosi :-) (vitsit nuo esteet näyttää pieniltä :3)Vieläkö näitä lisää vai unohdetaanko koko juttu? :)

5 kommenttia:

  1. Kivoja videoita, hyvin pysyit tuo Danin kyydissä :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hahah joo nuo ei ollut mitenkään epätavallisia tempauksia poniriiviöiden kanssa, joten niihen tuli totuttua :D

    VastaaPoista