tiistai 1. maaliskuuta 2016

Hankitreeniä

Heippa! Käytiin tiistaina Saran ja Easyn kanssa raviradan keskellä tekemässä hankitreeni. Foxi oli jälleen todella innoissaan ja siltä ei kyllä virta lopu, ei sitten millään.  Otin pari kertaa ihan kunnon laukkaspurtin ja päästin Foxin menemään niin kovaa kuin kintuistaan pääsi. Lumi sopivasti hidasti vähän vauhtia ja Foxi tuli melko hyvin spurttien jälkeen takaisin :) Lopuksi kävimme vielä pitkät loppukäynnit maastossa. Keli oli mitä loistavin: aurinko paistoi ja ilma oli tyyni. 


Tallilla juttelin Maijan kanssa, että Foxille tekee kyllä tosi hyvää päästä välillä kunnolla laukkaamaan. Se on sen verran menevä tapaus ratsastaessa, että joudun sitä jatkuvasti jarruttamaan, eikä se pääse kunnolla availemaan paikkoja. Myös Foxin pääkopalle taitaa tehdä oikein hyvää päästellä ylimääräisiä höyryjä pois!

Oletteko te lukijat päässeet hankeen treenaamaan tänä talvena?

4 kommenttia:

 1. Meillä ei tässä ihan tallin nurkilla ole oikein hyviä maastoilua, jossa voisi laukata mutta tuttavani näytti viime viikonloppuna turvallisen reitin, jota pitkin pääsee alueen ihanille hiljaisille lenkkipoluille joissa hevosilla on lupa mennä. Talvella näitä teitä ei oikein aurata joten meillä oli loputtomasti matkaa ihan vain hangessa temmeltää ja teki kyllä hevoselle terää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Kyllä hepat tykkää, kun saavat vähän vaihtelua normi treeniin :)

   Poista
 2. Kiva postaus, todella kiva video. Mä en oo vielä pääsyt. Pitänee kysyä valkulta, jos voitas vaikka ensi viikon yksärillä käydä kahlailemassa vaikka alkukäynnit kentällä.

  VastaaPoista