perjantai 10. kesäkuuta 2016

Yo-kuvia

Ihanaa, kun on lukio taputeltu loppuun ja juhlat juhlittu! Kirjoitin ihan kivat paperit siihen nähden kuinka vähän kerkesin kokeisiin lukea. Psykologiasta sain jopa parhaimman mahdollisen arvosanan eli Laudaturin! En koskaan olisi uskonut, että pystyisin mistään aineesta kirjoittamaan L:n. Psykologian kursseista sain pääasiassa seiskaa ja kasia arvosanaksi ja kaikki täyden pisteen vastausmallit näyttivät lähes mahdottomilta.Foxi ei aluksi pysynyt sekuntiakaan paikoillaan.

Lauantai oli varsinainen lakkiaispäivä ja pidimme juhlat äitini luona. Illasta jatkoin kavereideni kanssa juhlimaan aina aamu viiteen saakka. Sunnuntaina vuorossa oli juhlat isäni luona, joten pientä väsymystä oli havaittavissa. Nyt olo on helpottunut ja innolla odotan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.


Namm olipas hyvä ruusu!


Otan tässä pikku tirsat..

Maanantaina Essi tuli ottamaan Äimärautiolle minusta ja Ketusta yo-kuvia. Kuvailut eivät alkaneet kovin lupaavasti, sillä pienelle polulle mentäessä, F sai hirveän hepulin itikoista. Moni lukija varmaankin tietää, kuinka herkkis F on ötököille. Hommasta ei siis näyttänyt tulevan yhtikäs mitään: Foxi ei pysynyt kuin max. kaksi sekuntia paikoillaan.


Foxi ja hänen tyylikäs etutukka..

Tästä ehkä teetätän kiitoskortit
Jatkettiin matkaa pikku hiljaa merta kohti, jolloin ötökätkin väheni tuulen myötä. Foxi alkoi pystymään paremmin paikoillaan, muttei sitten suostunut laittamaan korviaan höröön. Voi että tuli Lupua ikävä! Hän oli niin kuvauksellinen. Meidän ruusulle kävi myös köpelösti, kun F päätti napata sen suuhunsa ja se katkesi. 


Ainakin meillä oli hauskaa!

<3


Lettien korjausta
Taas väsyttää..
Laama-agility jatkuuPysy siinä, kiitos!
Yllätykseksemme Essi sai kaikesta huolimatta otettua todella kivoja kuvia. Muutaman epäonnistuneen kuvan jätin teidän nähtäväksenne.Mitähän tässä tapahtuu :D
Pepsodent hymy

Kuvailujen jälkeen Essi otti meidän koulutreenistä myös kuvia, joita luvassa myöhemmin. 


Mitä tykkäsitte?


12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ja tosi kaunis mekko sulla. Onnea lakista! Haitko johonkin kouluun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hain Jyväskylän yliopistoon psykologiaa opiskelemaan. En kuitenkaan panostanut tänä keväänä pääsykokeisiin niin kovasti, joten en paikkaa saanut. Välivuosi siis edessä töitä tehden ja ensi vuonna sitten toivottavasti pääsen opiskelemaan.

   Poista
 2. Ihana toi sun mekko! Sopii todella hyvin sulle :)

  VastaaPoista
 3. Ihania nää kuvat, söpöt te! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana sinä ja F 😍 Nuo kuvat on niii tauluainesta!! 😉

  VastaaPoista
 5. Erityisesti noi taivasta vasten otetut kuvat on musta kivoja! :)

  VastaaPoista
 6. oh god!! olen yllättynyt lopputuloksesta ;--)

  VastaaPoista