keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kenttä sulana! :)

Hellouu! Aivan ihanaa eilen pääsimme ensimmäistä kertaa tälle keväälle ulkokentälle hyppäämään Petran treeniin. Tänään sitten pääsimme vihdoin ja viimein ratsastamaan kotikentälle! Heti ihan erinlainen fiilis ratsastaa ulkona :))



Eilen siis oli Petran treenit Äimärautiolla. Itse tulin vähän myöhässä tallille, joten tuli kiire lähteä Äimärautiolle, mutta äiti oli onneksi laittanut jo hepan kuntoon. Kentällä verkkasimme hevosia ensin ravissa puomien yli ja sitten laukassa. Lupu tuntui ihan mukavalle, suu pysyi aika hyvin hiljaa. Oli jotenkin ihanaa ratsastaa pitkästä aikaa kentällä ja välillä olo tuntui jopa epätodelliselta :D Itse elelin ihan muissa maailmoissa, joka näkyikin kun aloimme hyppäämään. Hohhoijaaa en pystynyt oikeen kunnolla keskittymään ja tuntui siltä etten näe mitään paikkoja jne. Oli inhottava hypätä rataa, kun ei vain nähnyt esteille paikkoja ja meno oli vähän sen mukaista. Lopuksi ryhdistäydyin ja tulin radan vähän isompana uudestaan. Laitoin Lupuun vähän vauhtia, kun se oli ollut kokoajan pohkeen takana. Rata meni lopulta hyvin ja paikatkin osui. Jotenkin olin ihan hukassa, kun on niin erinlaista hypätä hallissa kuin kentällä. Ei löytynyt laukassa ratatempoa. Pitää muistaa kisoissa vaan laukata eteenpäin ihan reilusti ja muistaa patistaa kaarteissa liikkeelle, niin eiköhän me jotenkin radoista selvitä. Kunhan itse ratsastan hyvin, niin no problem! Petra sanoi, että jos 110cm menee hyvin niin sitten 120cm ei ole ongelma, muttei kannata mennä hyppäämään, jos meno tuntuu huonolta. Katsotaan sitä sitten sunnuntaina :)








Tänään päätin mennä Lupun kanssa kokeilemaan ulkokenttää. Se näytti ihan käyttökelvolliselta. Puoli kenttää on jo ihan hyvässä kunnossa ja toinen puoli vähän märempi, mutta hyvinhän siellä pystyi ratsastamaan. Oli huippua ratsastaa kotikentällä ja heti sain lisää motivaatiota ratsastamiseen! Lupu aluksi ei meinnnut oikein keskittyä työn tekemiseen, mutta sitten rupesi kulkemaan hyvin. Lupu oli todella kivan oloinen, välillä vaan vauhti kiihtyi vähän turhankin paljon. Teimme ihan perus juttuja, ympyröitä ja suunnan muutoksia. Lopuksi vielä harjoittelimme peruuttamista Anen ohjeiden mukaan :) Kävimme vielä loppukäynnit tekemässä Heidin ja Pretan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti