maanantai 17. syyskuuta 2012

Humputtelua

Hellou! Tämä viikko alkoi sitten sateisissa merkeissä. Inhoan kylmää ja vesisadetta yli kaiken. Onneksi lähden viikon päästä Saksaan "vaihto-oppilaaksi" kymmeneksi päiväksi, niin siellä on sentään vähän lämpimämpää, toivottavasti. Viime vuonna kuulemma siellä oli ollut näihin aikoihin ihan hellettäkin. Teiltä lukijoilta pyytäisin yhtä asiaa, kertokaa postaustoivomuksia! Tällä viikolla voin niitä hyvin toteuttaa, kun olen yllätys yllätys tallilla tetissä. Ainakin suunnitelmissani olisi toteuttaa videopostausta. Miltä kuulostaa?

Lupun suuongelmaan saamme pian helpotusta, nimittäin perjantaina Lupulle on varattu leikkausaika klinikalta. Sitä ei tarvitse nukuttaa ja paranemisaika on nopea, joten pitkää taukoa treenaamiseen ei ole onneksi tulossa. Samalla Lupu myös raspataankin. Ensi viikolla olisi myös tarkoitus rokottaa Lupu, joten kaikki tulee nyt kätevästi "yhtäaikaa". Kun kerta sinne Saksaan olen lähdössä, niin samalla heppakin saa viettää pientä lomaa :)



Sunnuntaina oli ihanan aurinkoinen ja lämmin ilma, joten päätin lähteä pienelle maastolenkille. Äiti lähti mukaani vähän kuvailemaan. Lupu oli aivan innoissaan, kun tajusi pääsevänsä maastoon. Menimme ihan rennosti vaan, kerran otin kunnon spurttia kotiapäin ja Lupu lähti vähän käsistä. Se yleensä tulee hyvin pidätteistä takaisin myös kiitolaukassakin, mutta nyt sai pidättää rajummin, eikä siltikään meinannut hidastaa. Sain sitten sen lopulta pysähtymäänkin ja otettiin vielä vähän rauhallisempaa laukkaa ja ravia. Lopuksi päätin käydä vielä kentällä kokeilemassa, että olisiko Lupu yhtään parempi. Oli se huomattavasti parempi, mitä edellisenä päivänä, mutta siltikin oli hankalaa.

Tänään tuli talleiltua n.8h. Ratsastin Lupulla ehkä n. 10 minuuttia. Menin vain löysin ohjin ravia ja laukkaa. Kokeilin kerran antaako ottaa tuntumaa, vastaus oli ei, joten hyppäsin heti pois selästä juoksuttamaan. Juoksuttaessa Lupu liikkui todella hyvin, eikä temppuillut yhtään.

Nyt ennen leikkausta ratsastus on semmoista löysin ohjin humputtelua. Ja jos ratsastan kuolaimella, niin menen maastossa. Myöskin voin juoksuttaa hevosta liinassa ja irti. Tarkoitus olisi myös kokeilla Hackamoreja, jos joltakin saan niitä lainaan. Mielenkiintoista nähdä miten Lupu niihin reagoi. Niin ja sinne Sannan valmennukseen tosiaan ei olla menossa, myöskin seuraavat Petran treenit jää väliin, kun olen siellä Saksassa. Ehdotelkaas nyt niitä postaustoivomuksia, niin voin vaikka ajastaa niitä siksi ajaksi, kun olen reissussa. Muuten tulee aika pitkä postaustauko!

6 kommenttia:

  1. Videopostaukset on aina tosi kivoja. Myös joku päiväni kuvina-postaus olisi tosi kiva. Ja sit esim mielipidekirjoitus klippauksesta/loimittamisesta tms "kuohuttavasta" asiasta. :)

    VastaaPoista
  2. Varustepostaus tai päivä kuvina- postaus! (:

    VastaaPoista
  3. Varustepostaus videona :) mihin päin Saksaa oot menossa? :)

    VastaaPoista
  4. Tekstissä sanoin siitä isosta kuvasta, että tarkotuksella on siinä isona. Uuden kameran laatua näytillä suurimpana mahdollisena.

    Mutta takaisin arvostelua : Tykkään ulkoasusta, sillä se on siisti ja ruodussa, eli värimaailma sopii keskenään. Kaikki on paikallaan ja helposti löydettävissä. Kirjoitat selkeästi ja kuvailevasti ja postaukset ovat mukavan pitkiä. Kuvia ja videoita on riittävästi ja muutenkin materiaali näyttää olevan monipuolista.

    http://elsanblogitus.blogspot.fi

    VastaaPoista