torstai 6. syyskuuta 2012

Kuvia kisoista

Heipähei! Ajattelin kirjoitella nyt vähän kuulumisia ja laitella tänne muutamia kuvia P-SM kisoista. Käykäähän myöskin osallistumassa arvontaan täällä! Palkintona ihana CH collection riimu.

Maanantaina ratsastus ei oikein onnistunut Lupun kanssa, mutta siitä voin syyttää ihan vain itseäni. Jokin vain itseäni ärsytti niin suunnattomasti, ettei työskentelystä tullut yhtään mitään. Alku näytti ihan lupaavalta ja yritin olla mahdollisimman kärsivällinen. Pelkäsin ottaa aluksi kunnon tuntumaa suuhun, kun kerta Lupulla voi olla suu kipeä sen ylimääräisen lärpäkkeen takia. Kun sain käynnin sujumaan, siirryin kevyeeseenraviin. En jotenkin osaa enään ratsastaa niin hyvin jalustimien kanssa kuin ilman ja tämä alkoi vähän pännimään :D Varsinkin harjoitusravi jalustimien kanssa oli ihan ylitsepääsemätön asia. Lopulta tyydyin menemään jälleen kerran ilman jalustimia. Lopuksi sain itseni jotenkin kuosiin ja hevonenkin alkoi toimimaan.


Kaikki kuvat (c) http://haave.otokset.fi/#/kuvat/

Wihiii, lähti vähän kaukaa! Ja kuski sukeltaa..

Tässä kuvassa näkyy hyvin, kuinka jalka ei pysynyt paikoillaan.

Tiistaina Lupu sai vapaapäivän. Itse vietin päivän kaverini kanssa ja illalla käväisimme Zimmarissa uimassa ilmaiseksi. Me ysiluokkalaiset saimme kaikki ilmaiset sporttipassit, jolla pääsee vapaasti käymään kuntosalilla ja uimahallissa (:


wruuum!


Keskiviikkona ratsastin Lupu läpi kentällä. Sillä oli aika paljon energiaa eilisestä vapaapäivästä johtuen ja Lupu jo tarhasta hekiessani veteli siellä pukkishowta. Kentällä oli estevalmennus loppumaisillaan. Ja sen ajan pääasiassa tein käyntityöskentelyä. Ravissa Lupu kulki ihan kivasti, välillä vaan piti muistuttaa jalalla aktiivisuudesta. Ratsastin koko tunnin jalustimilla! Oli kyllä aika saavutus ;) Laukassa Lupu toimi muös mukavasti ja menin muutamaan otteeseen laukkapuomejakin. Tulin niitä oikeassa laukassa enemmänkin, kun Lupu aina ärsyttävästi halusi mennä puomit vasemmasta reunasta. Kun lopulta sain sen menemään ne keskeltä, otin vielä vähän laukkaa ja loppuravit. Ratsastuksen jälkeen oli pitkästä aikaa kiva fiilis, kun sain hepan toimimaan hyvin :)

Katsotaas, mitä tänään meinaan tehdä. Varmaankin teen jotain vähän rennompaa. Huomenna ratsastan Lupun läpi kaikille avuille ja suuntaamme illalla kohti Kiuruvettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti