sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Virtahopo








Hellurei! Blogissa on taas ollut vähän hiljaista, mutta eipä viime päivinä ole oikein tapahtunut mitään erikoista. Lupulla on tiistaina jälleen klinikka-aika, jolloin nyt vihdoinkin tähystetään sen vatsa. Keskiviikkona, kun Hanna ratsasti Lupun, niin aluksi poika liikkui ihan hyvin, mutta sitten yhtäkkiä rupesi haluttomaksi ja pysähteli kokoajan. Hanna sanoi, että annetaan nyt hevosen olla klinikkakäyntiin asti, koska ei se kunnossa ole. Olenkin nyt sitten viime päivät kävelyttänyt Lupua ja tehnyt vähän maastakäsin juttuja. Eilen hyppäsin Lupun kyytiin ja käytiin pellolla kävelemässä ja vähän ravailemassakin.Yksi päivä sain myös ratsastaa Pretalla, niin en joudu olemaan kokoajan ratsastamatta.


Nyt kun Lupu on ollut vain kävelyliikunnalla, niin sillä alkaa tulemaan energiaa korvista ulos. Väkirehuja on vähennetty puolella, mutta siltikin Lupu riekkuu tarhassa ja kun kävelytän sitä, niin minä saan roikkua perässä kaikin voimin... Jos yritän riimunnarulla huitasta, kun Lupu näykkäisee, niin se hyppää pystyyn ja "jyrää" minut alleen. Hmm hevoseni on välillä niin ihana ja kunnioittaa omistajaan tosi paljon! <3



Itselläni on ollut viime päivinä joku itsetuntokriisi tai jotain. En oikein pysty löytämään mistään mitään positiivista, vaikka kuinka yritän. Ajattelen vain negatiivisesti kaiken. Tuntuu siltä, että olen epäonnistunut tuon hevosen kanssa ja pilannut sen. Mikään vain ei tunnu sujuvan... Ääh ärsyttää vain kaikki ja toivon suunnattomasti, että Lupusta löytyisi nyt joku vika!


Tänään kuitenkin oli ihan kiva päivä ja kävelytin jälleen Lupua. Äiti ehti räpsästä meistä muutaman kuvan, ennen kuin tuli pimeä. Eilen olisi ollut ihana kuvauskeli, kun aurinkokin paistoi, mutta kamerastani oli akku loppu. Leikittiin vähän Lupun kanssa hippaa ja piti laittaa sille naru suuhun"kuolaimiksi", kun innostui vähän liikaa :) Kuulumisiin!


8 kommenttia:

  1. Tiedän niin tunteen hevosen epämääräisen terveystilanteen kanssa! Kyllä ne asiat selviää ennemmin tai myöhemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tunne ei ole kovinkaan mukava! Niinpä, eiköhän ne asiat ala järjestymään pikku hiljaa (:

      Poista
  2. Toivotaan että ongelma selviää, muttei ole mitään vakavaa :) Toisaalta jos ongelma onkin jossain muussa, niin ei sellaista suota olekaan mistä ei sisulla ylös pääsisi! Tsemppiä teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksesta! Niimpä, tuskin se mitään kauhean vakavaa on, kun heppa on muuten virkeä ja oma itsensä :)

      Poista
  3. Moi. Liityin blogiin lukijaksi, todella kiva heppa sulla ja toivotaan että klinikalta löytyisi syy, joka ei olisi kovin vakava.

    Tsemppiä kisakaudelle kun sen aika koittaA =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Toivotaan, että syy löytyisi ja päästäisiin aloittamaan treenaaminen kohti ensi kesän kisoja.

      Poista
  4. Tosi kiva blogi, ja aivan hieno hevonen :) Liityin lukijaksi, täältäki tsemppiä ens kesän kisoihin!

    VastaaPoista