keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pika päivitystä

Heippa! Teen nyt tällaisen "pika" päivityksen puhelimella, kun ollaan taas reissun päällä, eikä koneelle pääse. ( Paskat tämä mikään pikainen päivitys ole, kun eilen jo pari tuntia tätä ähräsin ja aivan viimeistelyä vaille valmiina teksti katosi kuin tuhka tuuleen.. ja tänään sama homma! Ei ottanut yhtään päähän, ei! Kolmas kerta toden sanoo.)

Melko hieno kakku oli mitalijuhlissa. Ihan itse tein.. vitsi vitsi!!Täydellinen pannari ♥ Ainiin, eihän tää ollutkaan ruokablogi..
Pari viimeistä viikkoa on ollut yhtä hullun myllyä, joten en ole juhannuksen jälkeen kerennyt tänne mitään rustailla. Juhannus meni mukavasti sukulaisten ja ystävien seurassa. Viime viikon keskiviikkona oli Petran treenit Äimärautiolla, joka oli tällä kertaa erilainen aikaisempiin verrattuna. Joka ryhmässä oli vain kaksi ratsukkoa ja Petra katsoi ja opasti tarkasti jokaista erikseen sileällä. Videoa ja parempaa raporttia luvassa myöhemmin.Essi ja Jutta ♥
Torstaina juoksutin Foxin aamuvarhain maneesissa ennen Saloon lähtöä. Matka kesti n.9h pysähdyksineen. Foxista on tullut SM:ien jälkeen melkoinen kuningatar ja hänen ylhäisyytensä on päättänyt ettei suostu menemään enää traileriin ilman, että väliseinä levitetään. Tämän takia kaikki tavaratkin (heinät ja kisakaappi) voi pakata traikkuun vasta, kun hevonen on ensin lastattu... huoh :D

" Ai minäkö muka olen itse ylhäisyys!? Siinä teille!"
Foxi on päässyt syömään paljon tuoretta ruohoa, kun täällä ei ole niin paljon ötököitä häiritsemässä.
Salossa kilpailut menivät meidän osalta oikein kivasti. Kaikki radat hypättiin nollilla ja ruusukkeita sateli joka startista. Pääsin ekaa kertaa ratsastamaan vähän aikaakin isommissa luokissa (130+cm). Eihän me ihan vielä noille kokeneille konkareille pärjätä, mutta ei me ihan hituriakaan oltu ;)

Pe 120cm 5.sija, la 130cm 8.sija ja su 135cm arvostelulla AM5 7.sija. Huomatkaa Ketun uusi maskotti, jonka saimme Hannalta lahjaksi, aika pähee ;)
Maanantaina matkasimme Salosta Savonlinnaan, jossa majailemme tämän viikon. Perjantaina alkaakin sitten Opera games -kilpailut. Eilen pääsin yllättäen Ville Peltokosken kanssa haastateltavaksi lehteen ( Savon sanomiin) Savonlinnan kisoja koskien. (Voin laittaa myöhemmin kuvan jutusta, jos muistan ottaa.) Oli hauska sattuma, kun myös kilpailujenjohtajakin halusi ottaa minusta ja Foxista kuvan vaimolleen :D Melko "julkkiksia" olemme täältä puskan takaa, hahah ;D 

Elossa siis ollaan ja ensi viikolla viimeistään pääsen koneelle tekemään parempaa postausta. En yhtään tykkää kirjoitttaa blogitekstejä puhelimella ja varsinkin kuvien lisääminen on yhtä tuskaa. Nyt toivottavasti tiedätte sentään vähän paremmin missä päin Suomea taas menemme! Kuulemisiin! :)

8 kommenttia:

 1. Vitsi, te ootte ihan liekeissä! :D Tsemppiä Savonlinnaan, toivottavasti menee yhtä hyvin kuin Salossakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos paljon!! :) täytyy nyt iloita, koskaan ei tiedä milloin se alamäki alkaa :D

   Poista
 2. Onnea Salon johdosta ja menestystä Savonlinnaan kuningattaren kanssa! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Arvon kuningatarelle pitänee varmaan laittaa punainen matto tallitietä pitkin, jotta hän voi kävellä lällyssä :DD

   Poista
 3. Oliko teillä paljon vieraita mitalijuhlissa? Vähänkö hienoa että teillä sujuu nyt noin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan ollut n. Kolmisen kymmentä :) Kivasti pääsi tuttuja paikalle!

   Poista
 4. Olette huippupari! Pidä tosta menestys putkesta kiinni, tässä lajissa kun aina sattuu ja tapahtuu:D onnea Savonlinnaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep, näinhän se meinaa olla heposien kanssa..!

   Poista