keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ensimmäinen vuosi!

Foxin kanssa tuli 6.12 täyteen yksi vuosi yhteistä taivalta! Vuosi on ollut kerta kaikkisen uskomaton, enkä olisi voinut kuvitella mitään tällaista. Foxi on jo nyt antanut minulle niin paljon ja olen sen kanssa päässyt kehittymään ratsastajana aivan uudelle tasolle. Olen iloinen siitä, että kerrankin osasin tehdä oikean ratkaisun hevosen vaihtamisesta. Vaikka vuosi on sisältänyt myös epäonnistumisia, niin kuitenkin onnistumisia  on ollut ylivoimaisesti enemmän.


Tein vuodestamme neljän minuutin koosteen. Oli aika vaikeaa tiivistää vuosi noin lyhyeen videoon, joten paljon jouduin jättämään materiaalia pois. Videossa on kuitenkin pääpiirteittäin vuosi 2014. En ole koskaan aiemmin tehnyt muuta kuin valmennusvideoita, joten antakaa vähän armoa tälle ensimmäiselle tekeleelleni. Movie makerin kanssa sain jonkin verran tapella, mutta sainpahan tehtyä!Myöhemmin on tulossa ihan kunnon postausta kuluneesta vuodesta!

2 kommenttia:

  1. Onko tää tänään tehty video? :D Katsoin just tänään päivällä teidän ekasta valmennuksesta videota ja sitten eksyin tämän videon äärelle niin huomasi kyllä miten paljon olette kehittyneet ja kasvaneet yhteen vuodessa. Hyvää uutta vuotta! Toivottavasti ensi kausi on vieläkin hienompi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. N. viikko sitten tein :) Vuodessa on kyllä tullut opittua melkoisesti! Hyvää uutta vuotta myös sinne!

      Poista