maanantai 11. huhtikuuta 2016

Vanhoja videoita osa 2

Hei! Olen joskus kauan kauan sitten tehnyt vanhoja videoita sisältävän postauksen. Siitä tykättiin silloin paljon, mutta jostain syytä en saanut aikaiseksi tehdä lisää vastaavanlaisia postauksia. Mutta nyt sellainen olisi vihdoin luvassa!

Täältä pääset katsomaan ensimmäinen osan.

Ensimmäinen video on Äimäraution seurakisoista lokakuulta 2010. Olin molempien ponien kanssa kisoissa ja molemmilla tuli nollatulos ja ruusuke matkaan. Nuo taisi olla minun viimeisiä kisoja Katjan kanssa. Danin radasta ei ollut videolla kuin muutama ensimmäinen este. Danin kanssa nuo kisat olivat vasta "ensimmäisten" joukossa, tai no olin ponilla kisannut muutamat seurakisat kesällä (ja tietty myös muutaman radan silloin kun se oli vain puoleksi meidän) ja vasta yhdet aluekisat Rovaniemellä.


Ja vielä yksi video Katjaponista. Videolla hyppelin itsenäisesti ihan omaksi ilokseni ja ponin piristykseksi joulukuussa 2010. Tuolloin ratsastin ponilla harvakseltaan, sillä se oli kaverillani ylläpidossa. Katja oli aivan super hyvä ja innoissaan, kun edellisestä hyppykerrasta oli jo vierähtänyt pidempi aika. Huomatkaa muutes ihana pinkki satulahuopa ja siniset suojat ;)


Myös lisää Danivideoita tähän postaukseen! Saimme Danin kanssa paikan Pohjois-Suomen ponijoukkueeseen syksyllä 2011 ja pääsimme alueiden välisiin mestaruuskilpailuihin Tampereelle. Hyppäsin verkkaluokan 90cm, josta tuli yksi kielto mukaan, kun poni oli tosi nihkeä radalla. Pekka Mäkelä oli joukkueemme johtaja, joten hänen napakoilla ohjeillaan sain poniin vauhtia joukkuekilpailua varten.Joukkuekilpailu hypättiin metrin tasolla. Poni oli aivan super radalla ja teimme hienon nolla radan! Myös kaikki muut joukkueemme jäsenet Petteri, Jemina ja Janette vetivät nollat. Joukkueellamme oli siis loistavat mahdollisuudet saada mitali uusinnasta. Uusinta hypättiin 100-110cm:n tasolla ja tunsin kuinka poni alkoi olla jo melko väsynyt. Petteri ja Jemina tekivät hienot nollaradat.Juuri ennen omaa vuoroani meni Janette, joka lensi pahasti poninsa selästä ja joutui lähtemään kisoista ambulanssilla. Järkytyin ystäväni lennosta ja pienenä ponityttönä minua rupesi hirveästi jännittämään.Radalle mennessäni D alkoi temppuilemaan portilla ja yritti nakata minut selästä. Sain kuitenkin radan aloitettua ja poni hyppäsi todella hienosti ensimmäiset esteet. Kunnes hyppäsin väärän okserin ja meidät hylättiin.. Voi sitä itkun määrää :D

Vieläkö näitä postauksia viitsii tehdä lisää?

2 kommenttia:

  1. Vanhoja videoita on kyllä niin kiva katsoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mustakin näitä on kiva katsoa, huomaa ainakin oman ratsastuksen kehittyneen noista ajoista :D

      Poista