sunnuntai 12. elokuuta 2012

Uittoreissu

Hellurei! Ääh tajusin juuri, että huomennahan alkaakin jo koulu! Kauheaa, kuin nopeasti kesäloma menikään. Eikä ollut edes mikään kovin lämmi kesä. Jotenkin tuntuu siltä, etten vielä jaksaisi alkaa opiskelemaan, mutta toisaalta on kiva saada vähän jotain rytmiä arkeen. Noh nyt se ahertaminen taas alkaa! Koitan postailla parhaani mukaan 1-3krt viikossa nyt kun koulut alkaa, mutta välillä aika saattaa olla aika tiukilla.

Lauantaina juoksutin Lupun kentällä. ensin ainnoin sen mennä molempiin suuntiin kaikissa askellajeissa ilman sivuohjia. Aluksi Lupu vaikutti aika laiskalta ja ravissa tahditti hiukan. Kun laitoin sivuohjat tahditusta ei näkynyt enään ollenkaan. Eeva hyppäsi Wiwwellä yhtäaikaa vähän kentällä ja siitä Lupu välillä vähän kiihtyi. Muutamaan otteeseen Lupu vetäisi kauheat slaakit ja veteli pukkeja ;) On se kuitenkin paljon rauhoittunut viime vuodesta.. Silloin piti mennä ainostaan sivuohjilla, koska ilman niitä heppa meni vähän liian villiksi. Juoksutuksen jälkeen vielä syöttelin Lupulle vihreää kukkulan päällä selästä käsin.




Tänään meillä oli aamu- ja päivätalli. Olin sopinut Ainon kanssa, että menisimme tänään uittamaan. Kävimme kuitenkin ensin vähän kentällä ilman satulaa ratsastamassa, jotta  huomenna Lupu ei olisi Petran treeneissä ihan rautakanki. (Niin ja muuten Aino ja Katjaponny olivat eilen Pikkaralassa estekisoissa ja saivat hienosti puhtaan radan. Sijoittuivat seitsemänsiksi 65-75cm:n luokassa :))Asiasta kukkaruukkuun äiti lähti meidän mukaan kuvaamaan, tosin äiti jäi kauaksi rantaan, joten videon laatu ei päätä huimaa. Katja oli jälleen ihan mielissään kun pääsi uimaan. Toisin kun Lupu, joka kyseli koko ajan, että onko pakko mennä. Sain Lupun lopulta pienten keskustelujen jälkeen uimaan asti. Sen jälkeen poika halusi koko ajan mennä uudestaan ;) Tosin sillä on joku ihme ongelma, ettei voinut mennä sinne minne minä haluan, vaan suostui menemään ainoastaan vasemmalle.. Lopuksi ravailimme vielä vedessä ja siitähän Lupu ainaskin tykkää (:



Kuten tekstistä tuli jo ilmi, niin huomenna on siis Petran treenit. Treeneistä tulee sitten tiistaina postausta!

2 kommenttia:

  1. Kääk oon ihan jäätävä Katjaraukan selässä XD noo oli hauskaa!8D

    VastaaPoista
  2. No vähän pitkähkö, muttei nyt ihan jäätävä kuitenkaan! Oli huippua jälleen kerran :)

    VastaaPoista