lauantai 21. tammikuuta 2012

Pulkkaratsastusta

Jes! Tänään vihdoinkin saimme aikaiseksi mennä pulkkailee Katjalla :) Tänä talvena ei olla kertaakaan vielä käyty! Olimme aivan fiiliksissä ja oli todella HAUSKAA!! Mukana oli siis minä, Aino ja Heidi ja tietysti vetojuhtana Katja poni. Aluksi valjaiden laitossa oli vähän säätöä, mutta lopultakin päästiin lähtemään. Vaihdoimme välillä Katjalle kuskia, että kaikki pääsivät käymään pulkassa. Ensin selässä oli Aino, sitten Heidi ja lopuksi minä. Katjalla oli turbovaihde kokoajan päällä. Se tykkää vetää pulkkaa ja mennä täysiä, mutta paikoillaan pysyminen on todella vaikeaa. Laukassa oli pieniä pidättämis ongelmia, kun poni ei kuunnellut mitään, vaikka sillä onkin vahvat kuolaimet suussa. Välillä Katja hyppeli paikoillaan ja veti köyrypukkeja. Nousi kerran jopa pystyyn! Myöskin potki ilmaa ja osui kerran melkein Ainoakin. Nauroimme lähes kokoajan ja pulkka kiisi perässä hurjaa vauhtia, välillä löysimmekin itsemme ojasta tai tieltä makaamasta :DD Ja Katja laukkasi yksin ilman pulkkaa eteenpäin narut perässä. Pitää kyllä ottaa lähi aikoina uusiksi! Niin että Juttakin pääsisi mukaan! :)




Sain otettua vain 3 videota, kun näpit jäätyi! Kaksi viimeistä videota on todella huono laatuisia, kun äidin kamera meni rikki. En ottanut suojakoteloa mukaan ja oli taskussani joka on täynnä prixin murusia. Ilmeisesti kameran väliin on mennyt likaa ja objekti ei enää toimi :SS Äiti ei tykkää! :/

Lupulla menin sitten ilman satulaa. Kävimme Heidin ja Pretan kanssa käppäilemässä pitkin Oulunsalon kyliä. Lupu käyttäytyi ihan hyvin, mitä nyt yritti haukata aina Pretaa persuksista. Pelkäsi vähän autoja, muttei onneksi muuta pelleillyt. Kävimme vielä lopuksi kentällä vähän ravailemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti