sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi ulkoasu

Hei! Mitä olette mieltä uudesta bannerista ja ulkoasusta? Edellinen banneri oli huono, niin halusin uuden. Itse en ole tätä tehnyt, vaan Anni Lammila. Suuret kiitokset hänelle vaivannäöstä! :) Teen pari kyselyä blogiin, niin saatte sitten vastailla niihin! Kommenttia olisi kiva saada :) Suuret kiitokset myös kahdella uudelle lukijalle!


Dani ponille kuulu oikein hyvää ja uuden omistajan kanssa on lähtenyt hyvin yhteistyö käyntiin! Dani on päässyt oikein mukavaan kotiin :) Aika varmasti ratsukko näkyy ensi vuoden kisoissa. Tässä Danin nykyinen blogi, käykäähän kurkkaamassa! http://suklaaponeja.blogspot.com/

Dani ja Sirkku :)
Minä lähden kohta tallille, mutta valitettavasti Jutta ei pääsekkään maastoon! Käyn varmaankin vähän pellolla päästelemässä virtoja :) Ensi viikolla lähdemme kylläkin maastoon! Heippa :)

4 kommenttia:

 1. Kiva toi banneri, vähän vaan häiritsee kun tekstialueen ja bannerin väliin jää tuommoinen tyhjä tila linkkien takia. Linkithän voisi siirtää vaikka sivupalkkiin?

  Olisi myös mukavempi lukea, jos tekstin fontti olisi selkeämpi. Otsikot voivat olla koristeellisemmalla fontilla, mutta muut tekstit voisivat olla selkeämpiä (:

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi! Joo muokkailen vielä tätä ulkoasua :)

  VastaaPoista
 3. Olisiko nyt selkeämpi, voin tehdä muutoksia, jos tarvii ? :)

  VastaaPoista
 4. haaste teitille ;p

  http://varrella-virran.blogspot.com/2012/01/hyvaa-uv.html

  VastaaPoista