torstai 23. toukokuuta 2013

Jatkosuunnitelmia

Suuri kiitos teille aktiivisille ja ihanille lukijoilleni! Viime aikoina olen saanut paljon tsemppaavia kommentteja, jotka kyllä kummasti piristävät päivää. Viime postaukseen vastasin kommentteihin aika kattavasti, mitä meinaamme nyt tehdä, mutta haluan nyt kuitenkin pitää ajantasalla kaikkia lukijoita.:)

Elikkäs soiteltiin muutama päivä sitten Pekan kanssa vähän jatkosuunnitelmista. Pekka oli myös jutellut asiasta Hannankin kanssa. Selvästikkin Pekka pitää tätä ongelmaa todella tärkeänä ja haluaa, että asiat alkaisivat todellakin edetä oikeaan suuntaan. Pekka meinasi, että Lupun "kurinpalautus" ratsastusta pitää Hannan jatkaa nyt pidemmän aikaa. En tiedä vielä tarkalleen kauanko, mutta varmaankin parisen viikkoa. Hanna myöskin hyppää Lupulla ja Hanna käy Pekan luona hyppäämässä valmennuksissa. Näin me näkisimme, että miten se Hannan kanssa käyttäytyy eri paikassa ja ilmeneekö hyppäämisessä ongelmia.

Kiitos kuvista Johannalle! (Kuskin ilme kertoo kaiken! :D)


Hieno turparemmi viritys.. Ja heppakin ihan hikinen jo ekan esteen jälkeen


Selvästikkin ongelman ydin on perusratsastuksessa ja siihen pitää kiinnittää entistä enemmän huomiota, varsinkin kun minä hyppään taasen pojan kyytiin. Aloitetaan aluksi helpommista tehtävistä, jotta itsevarmuus kasvaisi ja pikku hiljaa nostettaisiin tasoa ylemmäs. Kilpailujen suhteen olen päättänyt olla asettamatta tälle kaudelle mitään hirveitä tavoitteita. Ensin pitää asiat sujua hyvin kotona ja sitten vasta fiilis pohjalta kisoihin. Kilpailukalenterikin on siis avoinna ja katsotaan mihin ehkä päästäisiin. Iisalmen kisat nyt ainakin peruttiin ensi viikonlopulta. 

Tänään (eilen) Hanna ratsasti Lupulla ja se tuntui kuulemma todella hyvältä ja siltä se myöskin näytti. En siis usko, että sillä on enää pahemmin mitään fyysisiä haittoja. Kesäkuussa kuitenkin tulee Bruuno käymään täällä päin ja viedään Lupu uudelleen hänen käsiteltäväksi. Ongelma on siis aika selvästi kommunikaatiossa ja luottamuksessa. Minä ratsastan epämääräisesti ja epäröiden ja se heijastuu sitten myös hevoseen. Kilpailuissa sitten vielä lisänä jännitys ja soppa onkin jo valmis. Töitä vaan pitää tehdä todella paljon asian eteen ja sitä kyllä riittää!

115cm sarjan a-osalle tultiin ihan pohjaan, eikä sitten enää päästy b-osan yli

Tällä viikolla voisin jatkaa varustepostauksien kuvailemista ja muutenkin ryhdistäytyä kuvaamisen suhteen, kun kerrankin on aikaa! Kesälomakin alkaa pian, jess! Koulussa on kaikki kokeet ohi, joten niihinkään ei tarvitse enää lukea. Katsotaan siis keksinkös jotain kivaa tänne blogin puolelle :)

2 kommenttia:

  1. Usko pois, tämä on hyvä juttu ja vie teitä molempia eteenpäin ajan myötä! Kovasti tsemppiä! Olet tosi fiksu ratsastaja ikäiseksesi :)

    VastaaPoista