keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Viime päivistä

Hyvää Vappua kaikille blogini lukijoille! :) Toivottavasti teillä on ollut hauskaa vappuna! Eipä mulla oikeastaan mitään kovin ihmeellistä kerrottavaa ole, mutta ajattelin kuitenkin vähän päivitellä meidän kuulumisia.

Olin tosiaan Hannalla yötä lauantaista sunnuntaihin ja siellä oli myös kaverini Aino. Oli oikein hauska ilta hyvän seuran ja ruuan parissa. Lauantaina kävin myös Tuire Kaimion luennolla ja se oli oikein mielenkiintoinen ja hyödyllinen! Jospa sitä oppisi taas ymmärtämään hevosia paremmin :-) Sunnuntaina aloitettiin heti aikaisin aamulla tekemällä aamutalli. Ratsastin Lupun lisäksi kahdella Hannan hevosella. Ensimmäisenä oli vuorossa Winola. Heppa aluksi kyttäili maneesissa vähän kaikkea mahdollista ja liikkui aika jännittyneesti. Pikku hiljaa kuitenkin rentoutui ja liikkui kivasti ravissa. Laukkaa en ottanut, sillä Hannan hevosilla oli ollut vasta rokotus. Semmoiset parisen kymmentä minuuttia tuli ratsastettua.

http://weheartit.com/

Winolan jälkeen heti oli vuorossa Hannan upea ori, Prinssi. Tätä hevosta olen kuolannut siitä asti kun sen näin ensimmäistä kertaa! Aivan mielettömän hienon näköinen heppa, kyllä kelpaisi! Vielä joskus minullakin on tuollainen täydellinen, valkoinen hevonen ;)) Okei, nyt riittää tämä höpötys :D Heti karsinassa varusteita laittaessani yllätyin kuinka kiltti Prinssi oikein on. Muutenkaan se ei ole luonteeltaan yhtään orimainen. Ratsastin silläkin vain käyntiä ja ravia rokotuksen takia, mutta siltikin olin yhtä hymyä koko ratsastuksen ajan. Itse sain vain nauttia isosta ja tasaisesta ravista.

Ratsastelujen jälkeen auttelin Ainon kanssa Hannaa useamman tunnin tallilla. Myöhemmin kävin ratsain kävelyllä Lupuskan kanssa ihan vain kentällä ja tallin pihalla. Kotona olin vasta illalla ja kyllä väsytti huonosti nukutun yön jälkeen..

Maanantaina kävin vielä kävelyllä Lupun kanssa ja tiistaina juoksutin sitä liinassa, kun Hanna ei kerennyt ratsastamaan sillä. Tänään meillä olikin sitten aamu -ja päivätalli. Hanna myöskin ratsasti Lupun ja oli kuulemma ollut oikein hyvä, lukuunottamatta laukassa alkujäykkyyttä. Hyvältä se myöskin ulospäin näytti. Huomenna en mene tallille ollenkaan, sillä Hanna ratsastaa Lupun jo aamulla. Lauantaina mennään Aaltokankaalle viemään Lupu Brunon käsittelyyn.

http://weheartit.com/

Ainakin nyt sunnuntain Äimäraution kisat jäävät väliin. Pitää katsoa, mitä saadaan Brunolta ohjeeksi jatkoon ja sen perusteella sitten suunnitellaan mitä tehdään. 19. päivä olisi Pekan tallilla kansalliset kisat, joten katsotaan ehditäänkö sinne. Mikään kiire minulla ei kuitenkaan ole mihinkään, kunhan joskus heppa alkaisi vain toimimaan :)

Pahoittelen uuden materiaalin puutetta. Olen ollut vähän laiska viime päivinä kirjoittelemaan ja kuvaamaan. Onneksi kesäloma alkaa piakkoin, niin blogikin toivottavasti heräisi sen myötä eloon! Blogin ulkoasuakin pitäisi muuttaa keväisemmäksi. Minulla taitaa olla yksi banneri tallessa, jota en ole vielä käyttänyt täällä. Katsotaan, jos saisin sen vaihdettua tänne :)

PS. Myytävät -sivu päivitetty!
PPS. Käykää myöskin osallistumassa ihanaan arvontaan täällä, voit voittaa itsellesi upean kaulakorun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti