sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Savonlinna opera games 2015

Savonlinna oli kisareissun toinen kisapaikka. Tulimme kisapaikalle Salosta suoraan jo keskiviikkona, sillä halusimme välttää torstain ruuhkan.

Heh, en nykyään ota puhelimella kuvia kuin snapchatissa kavereille..
Kelit vaihteli viikonlopun aikana kaatosateesta läkähdyttävään helteeseen.Kiitos jälleen Heidi Lammille kuvista!
Kettu hyppää sarjat usein jotenkin hassusti :D

Viimeinen este, wroom wroom!
Hyppäsin Savonlinnassa samat luokat kuin viime vuonnakin. Perjantaina luokkanamme oli lady champion 130cm.  Kettu toimi radalla tosi kivasti, kolmoissarjalla se polkaisi taas kengän irti, itse en tätä huomannut, eikä Ketun liikkuminen muuttunut millään tavalla. Jätin Foxin koko ajan esteistä turhan kauas, mutta se kiltisti venyi niistä yli. Loppuradasta jäin kaarteesta yhdelle okserille jälleen kauas, eikä Kettu enää pystynyt siitä venymään puhtaasti yli. Maaliin tultiin sillä neljällä virheellä. Vähän ärsytti, kun viime vuonnakin saimme yhden pudotuksen perusradalta, emmekä päässeet korotettuun uusintaan.Lauantaina hyppäsin 125cm luokan. Ostimme Hannalta Foxille etujalkoihin vedettävät kumibotsit, jottei se saisi potkaistua kenkiä jaloistaan. Olisin halunnut hypätä 130-135cm:n tasolla, mutta vaihtoehtona oli vain pienempi 125cm:n luokka tai sitten nuorten GP:n 140cm. GP kyllä houkutteli, mutta Hannan kanssa tuumailtiin sen olevan meille vielä siinä vaiheessa ehkä liian hankala. Keväällä meiltä jäi saikkuilujen takia pari ekaa pienempää osakilpailua välistä, joista olisi ollut helpompi aloittaa siirtyminen vaikeampiin luokkiin. Kettu oli jälleen hyvä ratsastaa jokseenkin hieman levottomampi edestä. Hyppäsimme nolla tuloksen ja aika riitti vasta 13.sijaan.


A-osalla rimaa hipoen..
... ja b-osalla poni päätti hypätä astetta isommin :D

Ja viimeinen este korvat luimussa.
Sunnuntaina hyppäsimme 130cm:n aikaluokan, jonka viime vuonna voitin. Radalle lähdin hyvällä fiiliksellä ja tarkoitus oli ratsastaa aikaa. Minusta tuntui, että etenin radalla hyvää vauhtia, mutta videolta katsottuani jäin kuitenkin liikaa himmailemaan suorilla laukatessani. Kettu oli jälleen hieno ja hyppäsi nollan. Aikamme oli kuitenkin 10 sekuntia voittajaa huonompi (virolaiset menivät sellaista haipakkaa, että oksat pois) ja sillä irtosi harmikseni vasta 9.sija.Positiivista oli kuitenkin, että Kettu tuntui sekä Salossa, että Savonlinnassa entistäkin paremmalta radalla ja alkukauden hankala ratsastettavuus oli poissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti