perjantai 3. helmikuuta 2012

Kylymää

    Hrrr ulkona pakkanen lähentelee -30 astetta.... Ratsastaa on kuitenkin tarennut, korvat vain jäätyy ja pitäisi hankkia itselle korvaläpät. Eikö olisikin uuden ulkoasun aika? Itseä alkaa jo vähän kyllästyttämään nykyinen. Eilen sain yllättävän sähköpostiviestin. Nimittäin sain kutsun Kultaisen Kavion gaalaan. Minut palkitaan vuoden 2011 parhaimpana poniratsastajana! :) En olisi kyllä uskonut. Suuri kiitos kuluu Danille! <3

    Torstaina Juoksutin Lupua ensin vähän liinassa. Liikkui mukavan lennokkaasti. Laukassa heitti muutamat ilopukit. Käyttäytyi yllättävän asiallisesti, vaikkei sillä ollutkaan sivuohjia. Päästin pojan vielä irti maneesiin ja siitähän se vasta riemastuikin. Meni melekoista vauhtia ympäri hallia vetäen välillä rodeota :)

   Tänään menin taas ilman satulaa. Tällä kertaa hallissa oli -20 astetta ja ulkona -30. Toppasin itseni ja hevosen lämpimästi. Lupulle nakkasin päälle tallitoppiksen ja viltin. Lupu liikkui todella hyvin, vaikka edellisenä päivänä juoksutin. Huippua! Vihdoinkin tuntuu siltä, että loputon alamäki päättyisi. Lupu on parissa viikossa muuttunut jo hirmuisesti. Liikkuu jo paljon paremmin ja ratsastettavuus on myös parantnut huomattavasti. Niin se treeni vain luo aikaan ihmeitä! Onhan Lupu vielä jäykkä, muttei todellakaan niin rautakanki enään.

    Pahoittelen kun ei ole mitään uusia ratsastus kuvia! Ei ole mitään kameraa millä kuvata, mutta koitan saada jonkun kuvaamaan Sunnuntaina Mintin valmennusta. Erikoispostaus äänestyksen perusteella tulee olemaan ratsastusvaatteeni esittely :)

 











  

2 kommenttia: