tiistai 14. helmikuuta 2012

Kultaisen Kavion gaala + kilpailukalenteri

Olin siis lauantaina 11.2 Pohjois-Suomen ratsastusjaoston järjestämässä Kultaisen Kavion gaalassa. Gaalassa palkittiin vuoden 2011 menestyneimmät ja eniten rangingpisteitä keränneet ratsastajat. Sain kutsun kyseiseen tapahtumaan ja kutsussa kävi ilmi, että minut palkittaisiin parhaimpana ponien esteratsastajana. Viestin luettua oikeastaan yllätyin positiivisesti. Tuntui hienolta, että sain annettua Danille riemua kisaamiseen, vaikka vastoinkäymisiä sattuikin. Nimittäin ennen Dani oli pelkkä pukkikone, eikä 90cm:stä eteenpäin päässyt radalta ilman hylättyä suoritusta. Edellisillä omistajilla poni kielteli paljon ja aluetasolla poni ei saattanut mennä edes toisesta esteestä ylitse. Kun sain ponin täysin omakseni, en olisi koskaan kuvitellut pääseväni tähän pisteeseen. Kuitenkin ponista rupesi oikealla kohtelulla tulla hieno kisaponi. Danista huomasi, että se rakasti hyppäämistä. Välillä silti piti näyttää kuka täällä määrää, eikä ponia voisi laskea helpoimpien joukkoon. Se oli todellakin mahtava opetusmestari, muttei antanut mitään ilmaiseksi. Dani on nyt uudella omistajalla opettamassa seuraavaa ratsastajaa esteratsastuksen maailmaan. Toivon, että poni suoriutuisi tehtävästään hyvin! :)


Ensimmäinen 100cm

Palataanpas asiaan! :D Illallinen vietettiin Ravintola Lasaretissa, Oulussa. Paikka oli hienon näköinen ja viihtyisä. Jos nyt suoraan sanon, niin kokonaisuudessaan gaala oli aika vaisu. Uskoisi,että hevospiireissä on vähän hauskempi meno, mutta puheet olivat tylsiä. Kuitenkin vastapainoa tälle oli mahtava seura! Juttua kyllä riitti laidasta laitaan nähtyäni pitkästä aikaa hyvän ystäväni, joka myös palkittiin tilaisuudessa.

Ruoka oli ihan syötävää. Alkuruoka oli todella hyvää! Pääruoka oli muuten ihan ok, mutta perunat olivat aivan kuin koulun kumipotut... Odotin innolla hyvää jälkiruokaa, mutta turhaan. Jälkiruokana oli rahkaa ja suklaakastiketta. Rahka oli aivan hapanta, siinä oli tuskin ollenkaan sokeria. Suklaakastike oli ihanaa ja haimmekin kaverini kanssa pelkästään sitä lisää :D

Itse palkinnoista sen verran... Olin aika huvittunut itseasiassa, kun saimme diplomin, ison ruusukkeen ja kukan. Olisi voinut aatella jotain mitalia, kuin "hevoselle" tarkoitettua ruusuketta. Kuitenkin kyseessä oli ratsastajien palkitseminen ei hevosten, vaikka Dani saakin suurimmat kiitokset. Kuvittelin juhlia vähän juhlallisemmiksi ja hauskemmiksi. Noo olihan siellä kiva käydä, mutta tietääpähän suraavalla kerralla (jos sellainen eteen joskus tulee), että mitä on odotettavissa.





ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI 2012

Kokosin tähän nyt suunnilleen niitä kisoja, joihin ehkä osallistumme. Joukosta saattaa jäädä kisoja pois tai vastaavasti tulla lisää... Aika näyttää. Ensimmäiset kisat on kuukauden päästä, mutta luokat on vielä vähän auki. Juttelen valmentajan kanssa lähempänä luokista mihin kannattaisi mennä. Junioricup on ehkä suurin etappimme. Ensi kausi tietää siis Etelän reissuja ja varmaankin jäämmekin joksikin viikoksi sinne, ettei ihan väsytä matkustamiseen. Myöskin Venetsialaiset on kisat joihin on lähes "pakko" päästä.

18.3 Oulu OR halli
8.4 Kajaani halli
28.4 Oulainen (varmaan alkaa ulkokausi)
6.5 Oulu OR
12-13.5 Lahti Junioricup
26-27.5 Iisalmi Junioricup
9.6 Lieto Junioricup
16-17.6 Oulu OR
30.6-1.7 Korpilahti Junioricup
20-22.7 Helsinki Junioricup
27-29.7 Rovaniemi
18-19.8 Helsinki Junioricup finaali
24-26.8 Kalajoki Venetsialaiset
14.10 Oulu OR halli


Listasta puuttuu P-SM kisat ja mahdollisesti loppukaudesta käynti Etelä-Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti