tiistai 28. toukokuuta 2013

Kuvapostaus: Hanna hyppää

Ihanaa, kesäloma lähestyy! Täällä pohjoisessakin on ollut lämmin jo parisen viikkoa ja nytkin täällä on +27(varjossa!) astetta lämmintä ja samaa on luvattu myös loppuviikoksi :) Elämä tuntuu nyt jotenkin todella rennolta, kun en ole ratsastanut juuri ollenkaan. Olen vain ottanut arskaa, shoppaillut ja viettänyt aikaa kavereiden kanssa. + Auttanut äitiä pihahommissa. Täällä ei ole satanut piiitkään aikaan, joten kenttäkin pölisee ihan kivasti.. Minua se ei kuitenkaan haittaa, viime kesänä kun satoi kokoajan.

Sunnuntaina Hanna hyppäsi Lupulla isompaa rataa ja samalla katsottiin, hyppääkö Hanna sillä Ypäjällä vai ei. Ja tuota... minunhan piti ottaa kameralla joko kuvia tai vähintäänkin videota, mutta sepäs sitten jäikin tallin keittiöön.. enkä jaksanut sitä sieltä enää lähteä hakemaan. Onneksi Annan mies oli paikalla ja otti kuvia myös Hannasta ja Lupusta, jee! Iso kiitos hänelle niistä!

Hanna teki aluksi vain lyhyen verkan, koska oli todella lämmin (+25).  Lupu hyppäsi koko tunnin hyvin. Varsinkin ulospäin hypyt näytti oikein ilmavilta ja pyöreiltä. Harmi, kun en saanut eteenkään viimeistä rataa videolle. Lopuksi Hanna hyppäsi aika simppelin 130-135cm korkuisen radan, eikä siinä ilmennyt mitään ongelmia. :) Kyllä minäkin vielä joku päivä...  Joo eiköhän mennä niihin kuviin!

VAROITUS!! Kuvia on 55 kappaletta eli PALJON! Toivottavasti jaksatte katsoa :D En nimittäin osannut yhtään rajoittaa niiden valitsemisessa, vaikka n.40 karsin pois muokatuista. Päivällä oli todella valoisaa, joten kuvia on jouduttu aika paljon muokkaamaan liian valoisuuden vuoksi.

Alkuverkkaa


Verkkahyppyjä











WOHOUU, meikäkin päässyt kuvaan :D


POJOING














Vika rata.. Super Pupu!








Tää on yks mun lemppareista :)







Kenguru :D


Loppuraveja

Mitäs tykkäsitte? Aika samankaltaisia kaikki, mutta mielestäni kuvat oli niin upeita, etten osannut valita "parhaimpia" :) Oliko lempparia?

Eilen juoksutin heppasen liinassa kera juoksutusvermeiden. Tänään Lupulla oli vapaapäivä ja kengitys, itsekkin vietin tallivapaapäivää. Huomenna sitten Hanna taas ratsastaa Lupulla. Nyt täytyy reintää iltapalalle, heipsan!

20 kommenttia:

  1. Aivan tosi hienoja kuvia, jotenkin niin tunnelmallisia :) Ja hyvin näyttää kyllä Lupu hyppäävän! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekkin pidin näistä kovasti! Hyvin se hyppää, kunhan vaan kuski osaa :D

      Poista
  2. Lupu näyttäs hyppäävän tosi hyvin ja nauttivan siitä! tsemppiä että kaikki menee nyt sitten jatkossa hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä näytti hyppäävän tosi kivasti :) Lupu tykkää esteistä paljon ja on niillä kuin eri hevonen. Jospa se alkaisi pikku hiljaa taas minunkin kanssa sujumaan, toivotaan parasta!

      Poista
  3. Onpas erittäin upeita otoksia, aivan erityylisiä mitä hevoskuvat yleensä :) Tosi kauniit värit ja kuvaaja kyllä selvästi osaa kuvata, wau! Pakko kysyä (jos tiedät), mikä kamera on kyseessä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat ovat kyllä todella onnistuneita :) Ehkä joskus itsekkin osaan tollaisia ottaa.. keh keh.. Kuvaaja onkin kokenut ammattilainen. En just nyt tiedä mikä kamera on kyseessä, mutta otan siitä selvää. Laitan tähän sen parin päivän sisällä :)

      Poista
  4. Tosi kivoja kuvia, pari oli sellaisia, joita jäin pidempään tölläämään suu auki!

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh itse kun näin pari päivää sitten kuvat, niin piti selata useampaan otteeseen läpi vain ihastelemaan :) Kuvaaja selvästi osaa hommansa.

      Poista
  5. aivan mahti kuvia, tykkään supersuper paljon!!! okei, on se lupuki iha söpö ;;)

    VastaaPoista
  6. Tosi upeita kuvia! Ja upee on Lupukin ;)

    VastaaPoista
  7. 10,19 ja 26 alhaalta laskettuna :)

    VastaaPoista
  8. Toi "yks sun lemppareista" kuva niin siinä se Hanna auttaa liikaa kehollaan / myötää. ;) kivoja kuvia muuten ja kivasti pöllyy toi hiekka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin sen itsekkin kuvia katsellessa, mutta kuva on muuten jotenkin hyvin onnistunut ja kiva :) Juu tuolloin pölisi ihan hirveesti, kun Oulussa oli ollut hellettä pari viikkoa. Nyt satanut taasen ja ei pölise enää.

      Poista