maanantai 8. kesäkuuta 2015

Tapahtuma rikas kevät

Moikka! Pitkän tauon jälkeen ajattelin taas herätellä blogin talviunilta. Hirveästi on tapahtunut helmikuun jälkeen, mukana on ollut niin ylä- kuin alamäkiäkin. Valitettavasti meidän kisakausi ei ole startannut parhaalla mahdollisella tavalla ja kisasuunnitelmat ovat vaihtuneet aikalailla hevosen sairastelujen vuoksi. Viime kausi oli meillä täysin ehjä ja ehdinkin jo hehkuttaa, kun heppa on ollut hyvässä kunnossa. Noh, kauaa ei mennyt kuin ensin sattui kengitysvirhe ja siitä toivuttuaan Foxi päätti riehua tarhassa ja sen seurauksena tuli sitten vähän pidempi tauko Foxin kanssa.

Epäonninen kauden avaus Ypäjällä helmikuussa
Äimäraution hallikisat sujui hyvin meidän osalta
Minulla on ollut siitä huolimatta todella kiireinen kevät, jonka vuoksi blogin päivitys jäi. Oli tanssitreenejä, ajotunteja, wanhojen tanssit, 18-vuotissynttärit, mökkiviikonloppu Rukalla, kisoja, koeviikkoja, kavereiden kanssa omia suunnitelmia, sekä poikaystävä. Tämän lisäksi oman hevosen hoito ja kaverini hevosen ratsastus parin kuukauden ajan. Hirveästi en siis koneella ole kerinnyt istumaan :D Mutta nyt onkin jo kesäloma, niin on aika ottaa itseä niskasta kiinni ja päivitellä kuulumisia!

Wanhojen tanssit

Äimäraution kisojen potti

Ystäväni Essin yo-juhlista

Muutamiin kisoihin ollaan kuitenkin päästy Foxin kanssa ja tulokset ovat olleet hyvin vaihtelevia sairastelujen ja omien kämmäilyjen vuoksi. Olin asettanut tälle viimeiselle juniorivuodelle kovat tavoitteet ja osasta olenkin jo joutunut luopumaan. Viime kausi meni niin hyvin, joten tottakai tällainen takaisku tuntuu pahalta, mutta täältä on suunta vain ylöspäin. PM-kisoihin meillä ei ole mitään asiaa vain parilla puhtaalla 130cm radalla ja nuorten GP taitaa myös jäädä meidän osalta tällä kaudella, sillä niin paljoa meillä ei ole vielä kerinnyt rutiinia tulla isommista luokista. Jatketaankin nyt niiden tuttujen 130cm:n ratojen kiertämistä ja katsotaan sitten siirrytäänkö pikku hiljaa isompiin luokkiin loppu kaudesta.

Petran ja Sannan treenejä jäi keväällä pari välistä. Kotona Foxin kanssa ei voinut oikein hypätä ollenkaan. F kuumui niin paljon, ettei hommassa ollut enää mitään järkeä. Harmittavasti minulla ei ole tällä hetkellä kouluvalmentajaa Maijan muutettua pois talliltamme. Vaikka F onkin sileällä ollut nyt oikein hyvä, niin oma istunta kaipaisi pikaisesti valvovan silmän alle pääsemistä..

Essi kävi meitä viime viikolla kuvailemassa :)
Kiinnostaako teitä lukijoita (mikäli teitä vielä siellä on) nähdä menneen kevään kisavideoita ja lukea niistä pienet tiivistykset? :) Minulta löytyy niin paljon kuvia ja videoita kisoista, joten niitä olisi kiva jakaa!

PS. Päivitän instagramia melko aktiivisesti, minut löytää sieltä nimimerkillä: kirsikankaala. 

6 kommenttia: