sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulun aikaa

Joulu tuli ja meni niin että vilahti! Ketun kanssa ollaan treenailtu normaalisti, parit pikkujoulut juhlittiin vielä ja muuten olenkin ollut joululomalla. Yhtenä päivänä vaihdoimme Saran kanssa hevosia ja pääsin käymään kolmatta kertaa Easyn selässä. Ai että oli kivaa ratsastaa jollain toisella hevosella. Nykyään tulee niin harvoin päästyä muiden selkään. Olen kyllä todella kiitollinen, kun parisen vuotta sitten pääsin ratsastamaan Hannan hevosilla. Parhaimmillaan tulikin ratsastettua oman lisäksi viisi muuta heppaa. 

Pari päivää ennen joulua meillä oli Tiinan hyppytreenit. Viime treeneistä olikin jo 1,5 viikkoa, kun valmentaja oli reissussa. Menin väliviikolla vähän puomeja ja pari kertaa taisin hypätä kolmipalalla ravista ristikon. Laukasta ei ollut järkevää edes yrittää, kun ei ollut gägiä jarruna ja Kettu alkoi käydä vähän kuumana.

Sain lahjaksi mm. Parlantin koko chapsit! Nämä tuli niin tarpeeseen :)

Itsenäisen verkkailun jälkeen tulimme ensin ravissa molemmista suunnista puomit ympyrällä. Ravissa tehtävä sujui hyvin ja Kettu tuntui jopa vähän laiskalta. Tai ei se koskaan laiska ole, mutta oli pohjetta vasten, eikä olisi halunnut väistää pohjetta. Laukassa oikeassa kierroksessa puomit sujuivat hienosti, mutta vasemmassa kierroksessa en saanut millään sisäpohjetta läpi. F kaatui sisälle ja huonossa tasapainossa laukan vauhti kiihtyi.


Hypyt hypättiin vain jumppiksella, jonka tulin Ketun kanssa vain kolmesti. Foxi yllätti ja oli pienistä esteistä huolimatta varsin fiksusti. Viimeisellä kerralla viimeinen pysty taisi olla jo hurjat 110cm :D Tammikuun alussa Petra tulee jälleen pitämään treenejä, joten luultavasti silloin alamme vähän nostamaan esteitä isommiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti