perjantai 28. joulukuuta 2012

Haastetta pukkaa

Tosiaan olen ihan unohtanut tämän haasteen tehdä, mutta tässäpä se! Sain tämän haasteen Niinalta.

 Haasteen säännöt ovat seuraavat:

Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin kymmeneen kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa. Valitse sitten 10 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 10 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait tämän.  Tällä kertaa en jaksa haastaa ketään, tämän saa tehdä kaikki ketkä haluaa.

1. Parasta elämässäsi?
- Kauhee kysymys jo heti alkuun. Ensimmäisenä tuli ainakin mieleen hevoset  ja kaverit, ne on aika olennainen osa elämääni :)



2. Kovin "kolhu" minkä olet kokenut?
- Varmaankin isoveljeni kuolema.

3. Pahin tapasi?
- Olen kauhea jäätelöaddikti ja syön lähes joka päivä jäätelöä ympäri vuoden. Yksi paketti menee helposti päivässä ;) Myöskin todella ärsyttävä tapa on se, että tuuppaan jättämään kaikki asiat ihan viime tinkaan.

4. Miten tutustuit hevosiin?
- Tuttavaperheemme kautta. Heidän lapset Aada ja Jasmiina harrastivat ratsastusta ja houkuttelivat minut mukaansa. Myöhemmin ostimme heidän kanssa puoleksi Daniponin.

<3

5. Jos saisit valita yhden asian, millä muuttaisit tätä maailmaa niin mitä tekisit?
-  Jakaisin kaiken ruuan ja varakkuuden tasapuolisesti kaikille. Niin, ettei kenenkään tarvitsisi nähdä nälkää.

6. Mikä oot ammatiltasi?
- Koululainen :D

7. Paras muisto lapsuudessasi?
- Ääh ei niitä mitenkään voi laittaa paremmuusjärjestykseen, on niin paljon hyviä muistoja. ( Enkä jaksa käyttää aivonystyröitäni muistelemiseen)

8. Paras muisto hevosen kanssa?
 - Sama juttu edellisen kanssa. Mutta mieleen on jäänyt kaikki kilpailuonnistumiset, uittoreissut, pitkät maastovaellukset, heppaleirit ja ne kaikki tuntemukset, kun vaan yhteistyö toimii ison eläimen kanssa.



9. Kerro päivästäsi?
 - Taas joudun käyttämään aivonystyröitä :D Okei, aamulla en millään jaksanut herätä ja tuli vähän kiire lähtö tallille. Minun piti ehtiä ratsastaa Lupu ennen akupunktiota, joten menin pellolle tekemään hankitreeniä. Talleilun jälkeen kotona datasin turhia koneella ja iltapäivästä lähdin äidin kanssa  kasomaan Salkkarileffaa. Ja nyt ollaan tultu kaupungista ja kirjoittelen tätä postausta.

10. Missä olet 10 vuoden päästä?
- En osaa yhtään kuvitella niin pitkälle tähtäimelle, mutta toivottavasti olen jossakin töissä ja asun kivassa kämpässä. Minulla on ainakin kaksi omaa hevosta joilla kilpailen. 





2 kommenttia:

  1. Anteeks jos kysyn mut siis miten sun veli kuoli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että joku anonyymi tulee tätä kysymään. En halua kirjoittaa kaikista elämääni liittyvistä asioista blogiin, joten toivottavasti ymmärrät! :)

      Poista