tiistai 19. kesäkuuta 2012

Aina ei tule ajateltua asioita ihan loppuun asti..

Hellurei! Olen nyt innostunut aktiivisesti päivittelemään blogia, saa nähädä kuinka kauan tämä kestää. Sain muuten lukijatpainikkeen taas toimimaan :)



Ilmeet :D




Tänään kokeilin ratsastaa Lupulla ilman suitsia, vain päitset ja ohjat päässä. Tämä onnistui ihan hyvin ja oli mukavaa vaihtelua ratsastukseen. Lupukin tykkäsi ja laukassa yritti vähän köyriäkin. Menimme maneesissa ihan turvallisuutemme vuoksi, kun kentän aidat ei ole vielä valmiit. Kokeilin sitten ratsastaa vain pelkällä narulla, joka oli Lupun kaulan ymparillä. Kuitenkin jätin päitset ja ohjat Lupulle, jos se ei tottelisikaan. No kuten arvasin, ei onnistunut! Heppa meni minne halusi, eikä suostunut pysähtymään. Kyllä se välillä kääntyi sinne minne halusin. Päädyin sitten vain ratsastamaan päitsillä ja ohjilla, kun pelkkä naru ei toiminut. Kävimme vielä ulkona kentällä ratsastamassa ( meidänhän ei pitänyt sinne edes mennä..) ja innostuin hyppäämään muutaman esteenkin. Ensimmäiset hypyt menivät hyvin ja estehän olikin hurjan korkea (50cm?). Mietin siinä, että miten Lupu ei ole vielä tajunnut alkaa köyrimään esteen jälkeen? Ja tietenkin seuraavalla kerralla Lupu teki niin, pysyin kuitenkin selässä ;)



Meillä oli todella hauskaa Heidin kanssa, hänkin meni Pretalla päitset päässä ja ilmankin. Oli mukavaa tehdä vähän jotain "erinlaista" ja hullutella vähän. No sitten saimme erittäin typerän idean laittaa Preta ja Lupu samalle laitumelle... Lupuhan ei ole (koskaan?) ollut kenenkään kanssa samassa tarhassa. Preta ja Lupu näyttivät tulevan ihan hyvin toimeen ja katsoimme kaiken olevan ihan hyvin. Kuitenkin jonkun ajan päästä hevoset alkoivat yhtäkkiä hulluna potkimaan toisia. Eivätkä meinanneet millään lopettaa, vaikka menimmekin väliin. Oli kyllä todella hurjan näköinen tilanne... Molemmille hevosille tuli potkujälkiä ja vähän haavojakin. Pahemminkin olisi voinut käydä.. Putsasin Lupun haavat huolellisesti ja toivotaan nyt, ettei se vetäise mitään impparia yms. Se ei kyllä ole saanut meillä ollessaan kertaakaan impparia, vaikka talvisin on ollut kaiken maailmen hokinreikiä jaloissa. Lupu ei pahemmin arkonut jalkaansa ja ei ontunut, kun ravautin sitä pihalla. Voi vitsit että oli typerää! Ei vissiin tullut ihan ajateltua loppuun asti, että onko järkeä! Kuitenkin Lupu on arvokas hevonen ja yksikin potku voi riittää hevosen lopettamiseen.. Sitä ei kyllä laiteta enään kenenkään kanssa samaan tarhaan, sen verran suri riski olisi. Illalla kävimme putsaamassa jalan vielä, eikä ollut yhtään turvoksissa :)

5 kommenttia:

  1. Tiedätkö, mitä köyriminen tarkoittaa?? :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah nyt repesin! En ihan sitä tarkoittanut!... :DDDD

      Poista
  2. No nyt Lupu sentään tajuaa ruveta köyrimään esteen jälkeen, kun sinä olet selässä :D

    VastaaPoista
  3. Älä puhu köyrimisestä ja koulurynkkäyksestä!! :DDD

    VastaaPoista