torstai 28. kesäkuuta 2012

Harjalaukun putsaus

Nonniin toinen postaus tälle päivälle, lukekaahan aikaisemmasta kuulumisia! :)

Tallilla minulla jäi paljon ylimääräistä aikaa, joten päätin siivoilla vähän paikkoja. Puhdistin myös Lupun harjalaukun ja sieltä paljastuikin ihana yllätys! Hyyii tyhjensin laukun sisällön ja olin tarttumassa muka harjaan, mutta tunsinkin jotain karvaista.. Sieltähän löytyi homeinen porkkanan pala, jonka ulkokuori oli mustien karvojen päällystämä! Oli siis ihan hyvä, että päätin putsata laukun...
PS. Laitoin tällä kertaa pienempiä kuvia postaukseen, kun blogi latautuu muuten aika hitaasti. Kuitenkin kaikki ratsastuskuvat laitan aina isoina, koska itse pidän enemmän isoista kuvista ;)


Eskadronin harjakassi :)

Laukun sisältä löytyy:

Kovaharja

Harjakampa


Bling bling pehmeäharja viimeistelyyn

Sakset, tuli vähän sumea kuva..




Pölyharja


Pehmeä harja


Viimeistelyharja, Oulun ratsumestareiden logo.


pölyharja


Piikkisuka


Kaviokoukku


Harjakivi, tällä saa hyvin valkoiset sukat puhtaaksi


Joku härpäke hevosen hieromiseen :D


Porkkana...

Rekisteröidyin vihdoinkin Blogloviin. Olin niin kyllästynyt seuraamaan lukemiani blogeja bloggerin kautta, kun blogger ei aina näytä kaikkia lukemiani blogeja ja joskus jopa väittää, etten lue yhtään blogia.... Jospa Bloglovin osoittautuisi paremmaksi, ainakin olen kuullut siitä hyvää palautetta!

Niin ja lähdemme nyt 100% varmasti Kemiöön kisoihin parin viikon päästä. Olen jo ilmoittautunut ja hyppään kolmena päivänä. Menen joka päivä yhden luokan 120cm :) Essi lähtee hevosellaan mukaan ja saamme heiltä pakettiauton, jossa myös nukumme. Ainut miinus vain on, että matkaa kestää n.10h... Mikäs siinä, kun täällä pohjoisessa asustaa.

12 kommenttia:

  1. Kuka Essi? Aise joka omisti Vallu??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole hän. Kyseinen Essi on meidän tallilla ja omistaa hevosen :)

      Poista
  2. en oo ees ennen ajatellu et tolla harjakivellä saa valkoset sukat puhtaaks:D Täytyykin kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siihen käyttöön olen sen ostanutkin. Kätevä vaikkapa kisapäivänä, jos hepalla likaa jalassa. Tuolla saa valkoisemmat jalat :)

      Poista
  3. Pitäisköhän ite lähteä vaikka kaverin kisahoitajaks Kemiöön, voisin bongata sut sieltä :D

    VastaaPoista
  4. tuo härpäke on tosi hyvä pään harjaamiseen, lähtee hyvin hikijäljet ja suitsien painaumat. en sit tiiä et onko nuo kumijutskat vähän liian pitkät siihen, mut ainaki sellasella jossa on lyhyet, niin saa pään kondikseen :)

    VastaaPoista
  5. Jännä, meillä oli joskus samanlainen kovaharja edellisellä hevosellani, jonka lempinimi oli myös Dani ! :---) Ja me käytetään tuota "härpäkettä" huopien putsaukseen, karvat lähtee sillä tosi hyvin irti ennen kun heittää pesukoneeseen! (En oo koskaan edes ajatellut, että sitä voisi käyttää johonkin muuhun.. :D).

    En tiedä miten huomaat näitä vanhoihin postauksiin jätettyjä kommentteja, mutta liityin eilen lukijaksesi, sulla on kiva blogi! Tsemppiä sulle Kemiön kisoihin, itsekin olisin tullut, mutta heinäkuu olisi ollut vähän turhan buukattu, joten jätin sitten tänä vuonna väliin.

    http://just-dont-think.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hauska yhteensattuma, kun tosiaan tuo kovaharja on entisen ponini, jonka lempinimi on Dani :D Täytyy testata tuota härpäkettä myöskin huopien putsaukseen.

      Huomaan kaikki kommentit sähköpostin kautta. Kiva kun liityit lukijaksi ja mukava että tykkäät blogistani! Käyn tsekkaamassa blogisi heti kun kerkiän :) Kiitos tsemppauksesta!

      Poista
  6. Sun entinen ponisi (Golden kattja) Oli todella kaunis! Yäk! Mikä porkkana!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja on kyllä vielä minulla, missäköhän olet sen nähnyt? :D joo oli kyllä kiva löytää tuollainen porkkana harjakassista :S

      Poista