tiistai 5. kesäkuuta 2012

Petran treeniä

Päätin nyt tulla kirjoittelemaan kuulumisia blogiin, kun ei ole oikein muutakaan tekemistä. Itselläni on vähän sairas olo, kurkkukipeä, pääkipeä ja muutenkin väsyttää ja on voimaton olo. Ei varmaan tehnyt hyvää kastua läpimäräksi tivolissa... Jospa minä tästä paranisin, huomenna en ratsasta ollenkaan, toivottavasti se auttaisi. Viimeistään perjantaiksi minun pitäisi saada itseni "kuntoon", jotta päästään lähtemään Kokkolaan kisoihin. Kelikään ei ole kovinkaan kehuttava. Vettä sataa ja kymmenisen astetta lämmintä...

Sunnuntaina juoksutin Lupun liinassa kentällä. Toisin kun viimeksi Lupu oli vähän villillä päällä. Sivuohjat auttoivat vähän rauhoittumaan, mutta siltikin Lupu laukkasi täysiä hyppien ja loikkien sinne tänne. Yritti se myös vähän hirnuakin kavereille, mutta Lupulta irtosi vain säälittävä inahdus :D Illemmalla menin Essin kanssa leffaaan ja ei jaksettu katsoa loppuun asti elokuvaa. En ole koskaan aikeisemmin lähtenyt pois kesken kaiken, mutta nyt oli niin tylsä elokuva, ettei sitä olisi millään jaksanut katsoa loppuun. Leffan jälkeen Essi tuli meille yöksi :)

Kiitos kuvista Olgalle! :)



Maanantaina oli Petran treenit. Alkuverkassa Lupu tuntui vähän nihkeeltä. Tulimme laukassa ilman jalustimia kolmen kavalletin yli, tämä sujui ihan hyvin. Pari kertaa tulimme väärässä laukassa alas, muttei sen kummempaa. Tämän jälkeen tulimme pitkällä sivulla kolmen esteen linjaa, joiden väliin tuli 5 laukkaa. Tässä ei myöskään ilmennyt ongelmia. Ennen rataa hyppäsimme vielä vähän jumppaa, jossa oli puomi okseri ja puomi. Kerran tulimme vähän kaukaa, mutta muuten Lupu hyppäsi todella hyviä hyppyjä. No rata alkoi ihan hyvin, hevonen oli vähän pohken takana. Vedelle tuli kielto, kun itse vain lopetin ratsastamisen. Viimeisellä linjalla tuli vielä pudotus. Rata oli vähän nihkeä ja Petra sanoikin, että se johtuu suurimmaksi osaksi raskaasta pohjasta, kun koko päivän oli satanut. Tulin lopuksi vielä pienen radan pätkän ja laitoin hepan kunnolla liikkeelle. Rata menikin sitten todella hyvin! :) Petra sanoi, että Lupu hyppäsi tänään todella hyvin.



Tänään innostuin menemään puomeja kentällä. Laittelin kentällä olevista esteistä puomitehtäviä. Lupu oli todella virtaisa, vaikka eilen olikin rankka treeni. Omalta osalta ratsastus välillä feilasi aika lailla, kun oli vähän sairas olo ja käsissä ei ollut oikein voimaa. Välillä meno menikin siihen, että Lupu kuskasi minua kentällä tuhatta ja sataa ja itse yritin kiikkua kyydissä :D No meni meillä ihan hyvin, silloin kun oikein yritin keskittyä. Lupu oli kokoajan meno päällä, eikä nihkeydestä ollut tietoakaan.

Olen nyt tekemässä yhtä haastetta ja sitten pitäisi se varustepostaus saada tehtyä, jos blogger ei jumittuisi.. Myöskin te lukijat saatte ehdotella jotakin kivoja toivepostauksia! Ajattelin tehdä jonkin näköisen arvonnan, kun teitä lukijoita on kertynyt ihan kivasti. Mitäs tykkäisitte semmoisesta? :) Laittakaahan kommenttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti