perjantai 22. kesäkuuta 2012

Kuriton pässi(kö)?

Tämmöinen lyhyt päivitys tältä päivältä! En ratsastanut Lupulla ollenkaan, vaan hain sen tarhasta ja menin kävelyttämään sitä tielle. Lupu oli yllättävän kiltisti, kunnes käännyimme pienelle metsäpolulle takaisin tallille päin. Lupu vaan lähti veättämään minua pitkin pusikoita ja risukasoja. Lupulla oli vain päitset päässä, joten ei minulla ollut mitään vaikutusvaltaa hevoseen. Vaikka kaikin voimin kiskoin Lupua, niin ei mittää reaktiota tapahtunut. Ja jos läpsäsin sitä narulla kaulalle, niin herra päätti hypätä pystyyn! Minulla sitten loppui voimat käsistä ja puoleksi itkukin purskahti. Meinasin jo soittaa äidin apuun, tosin sillä olisi kestänyt ainakin 10 minuuttia tulla paikalle. Lopulta sain Lupun pysähtymään ja tungettua sille narun suuhun. Sitten loppumatkan meni niin kiltisti, kuin mitään ei olisi tapahtunut! En kyllä lähde sitä enää kauemmas taluttamaan ilman suitsia...


Lupu on naisten mies ;)

Kun lopulta olimme turvallisesti tallilla, niin kävin viemässä Lupun vähäksi aikaa laitumelle. Kuten arvasinkin, Lupu alkoi heti riehumaan lähdettyäni talliin, koska kukaan ei ollut Lupun seurana laitumilla. Jäin sitten katsomaan Lupun perään ja äiti sai otettua kännykällä pienen videon pätkän, missä Lupuy vähän riehuu laitumella. Saipahan heppa vähän lisäliikuntaa tälle päivälle ;)



Huomenna meillä on aamu- ja päivätalli ja iltapäivällä käymme porukalla Kuivasjärvellä hyppäämässä maastoesteitä!  Hyvää Juhannusta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa siltä, että hevonen ei oikee kunnioittanu sua D:D harjottelu maastakäsin vois tehä terää :b

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se ei kyllä kunnolla kunnioita minua saatikka muitakaan ihmisiä. Olen sen kanssa tehnyt maastakäsin harjoittelua, mutta ei se ole kunnolla tuottanut tulosta. Kyllä se jo paremmin tottelee, mutta Lupu on sen verran kovapäinen kaveri, ettei ole helpommasta päästä. Ennen minua, Lupu oli kokoneella kilparatsastajalla ja hänelläkin oli vaikeuksia hevosen käsittelyssä.... Pitää lisätä maastakäsintyöskentelyä jatkossa! Jospa siitä tulisi vielä joskus kiltti heppa :)

      Poista