lauantai 7. heinäkuuta 2012

Katjaponny


Heips! Ollaan saatu nauttia täälläkin lämpimistä ilmoista :) Lämmintä on ollut siinä +22-26 kieppeillä. Vihdoinkin kesä! Tosin sääennuste näyttäisi, että ensi viikoksi huomisesta alkaen on huonompaa keliä. Vettä sataa jälleen.... Tässäkö ne kesän helteet sitten oli? Toivottavasti vielä tulisi lämmintä.

Eilen ratsastin ensin Katjan. Ponilla en olekkaan vähään aikaan ratsastellut. Oli ihanaa päästä taas pikkuponin selkään, jolla vauhtia kyllä piisaa. Poni oli yllättävän rauhallinen, eikä kaahottanut niin paljoa kuin viime kerralla. Tosin pihalla olikin +26 astetta, niin ei ihmekkään, ettei poni ollut niin virtaisa. Hyppäsin ponilla vähän ja jälleen tykkäsi kovasti. Imi sopivasti esteille, eikä epäröinyt ollenkaan. Pari kieltoa tuli sarjalle, jossa oli apupuomit ihan perseelleeen. Poni kompuroi niihin, kun olivat liian lähellä estettä ja sarjaväli oli liian lyhyt. Otettiin puomit pois, niin rupesi sujumaan. Lopuksi hyppäsimme 80cm rataa ongelmitta, hieno poni! <3




Seuraavaksi piti liikuttaa Lupu. Ulkona oli niin hiostavan kuuma, ettei kentällä meno  houkuttanut. Siispä lähdin kaverini kanssa ilmansatulaa kävelemään ympäri Oulunsaloa. Poikkesimme pian takaisin tallille hakemaan rahapussin, kun saimme idiksen lähteä Siwaan ostamaan jäätelöä :) Lupu käyttäytyi yllättävän hyvin liikenteessä ja ei pahemmin pelännyt autojakaan. On sille ehkä vähän järkeä tullut päähän viime vuodesta!


Se on vaan niin nätti!




Tänään menimme heti aamusta klo9 uittamaan merelle hevosia. Lupu tykkäsi todella paljon, aluksi piti vähän keskustella  mihin suuntaan ollaan menossa, mutta lopulta saimme yhteisymmärryksen. Aurinko paistoi välillä hienosti pilven takaa ja oli ihanan lämmintä. Vesikin oli yllättävän lämmintä! Kävimme Lupun kanssa enimmäkseen "syöksypulahduksia", mutta kävi se uimassakin pari kertaa. Lupu ihan intona ravasi siellä vedessä ja lopuksi laukkasimme rantaa pitkin. Oli kyllä hauskaa piiiitkästä aikaa, enkä tällä kertaa lentänyt veteen kahta kertaa, kuten viime vuonna :D Lupu silloin vähän säikähti "aaltoa"..

Tässä tulevan viikon ohjelmaa:

su: koulua
ma: Pekan treenit
ti: Kevyt läpiratsastus
ke: juoksutus
to: lähtö aamuyöstä Kemiöön, perillä kisoihin valmistautuminen
pe-su estekilpailut


2 kommenttia: