maanantai 9. heinäkuuta 2012

Päivä 2 -Tavoitteet ratsastuksessa

Tästä aiheesta olenkin jo jonkun verran kirjoittanut blogiini, mutta tässä vielä lisää :)

Olen aina ollut todella kilpailuhenkinen ihminen. Jo pienestä pitäen olen halunnut voittaa ja kehittyä eri lajeissa. Ennen ratsastusta kilpailin yleisurheilussa ja pärjäsin siinä aika hyvin. Jos jäin toiseksi juoksukisassa, enkä voittanutkaan, niin itkuhan siinä pääsi :D

Ekat aluekisat vuonna 2010




Ratsastuksessakin haluan menestyä ja kehittyä niin pitkälle, kuin vain pystyn. Osaan kuitenkin jo hieman kasvaneena nieleä pettymykset ja ottaa vrheistä opikseen. Voitto tuntuu aina paremmalta, jos välillä on mennyt huonommin. Esimerkiksi viime vuonna Lupun kanssa, kun kilpailimme pienemmissä luokissa, saimme aina puhtaan radan. Silloin ei voittaminenkaan tuntunut niin mahtavalta, kuin vaikkapa Danilla, jonka kanssa ei aina sujunutkaan. Tällä kaudella kun olemme siirtyneet isompiin esteisiin, niin eipä olekkaan aina saatu nolla rataa. Olen huomannut eittei isommilla esteillä voi enään ratsastaa tuuripelillä saadakseen puhtaan radan, vaan täytyy alkaa oikeasti ratsastamaan!

Tämän kauden tavoitteet:

- 120cm radat. Radat pitäisi saada vielä sujuvimmiksi, paikkojen tulla aina kohdilleen ja korkeuden tuntua kauden edetessä helpolta.
- Osallistua P-SM kilpailuihin ensimmäistä kertaa juniorina.
- Saada hevosen ratsastettavuutta paremmaksi niin, että ratsastus tuntuu helpolta. Hevonen ei saa roikkua oikeassa ohjassa
- Saada käteni paljon rauhallisemmaksi niin, etten häiritse hevosta.
- Hevosen käytöstapakoulu

Ensi kauden tavoitteet:

- Mahdollisesti 130cm ratoja.
- Junioricup?


2011


2011





2012


2012
Vähän hankala asettaa pitemmälle kunnollisia tavoitteita, kun en tiedä mitä vauhtia kehitymme. Etenemme kuitenkin pikkuhiljaa, ettei tule takapakkia. Hiljaa hyvä tulee! Kuitenkin yksi suuri tavoite olisi, että osallistun junioireiden SM kisoihin. Sinne kuitenkin on vielä pitkästi matkaa, eikä mikään kiire ei ole. Myöskin olisi hienoa päästä maajoukkueeseen. Näitä kuitenkin turha vielä hirveästi miettiä. Pidemmällä tähtäimellä känsainvälisetkin kisat kiinnostaisivat, mutten tiedä haluanko kuitenkaan kilpailla niin vakavasti. Katsotaan mitä aika tuo tullessaan! :)

Tulipas sekavaa tekstiä, toivottavasti saatte jotain selkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti