sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Toivelistani

Toteutan nyt tällaisia päiväpostauksia alla olevista aiheista. En välttämättä joka päivä tee tuota, mutta vähintää kaksi kertaa viikossa. Toivottavasti pidätte! :)

Päivä 1 - Toivelistani
Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessa
Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin
Päivä 4 - Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen
Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini

Elikkäs tällä hetkellä minulla, sekä hevosella on aika hyvin varusteita. Kaikki tarpeellinen on, mutta ainahan sitä saa haaveilla tavaroista ;)

Itselleni:

- Tarvitsisin uuden kypärän kesäkeleille. Nykyinen on n.vuoden vanha, eikä siinä ole mitään vikaa sinäänsä, mutta se on kesäisin helteillä pirun kuuma! Kypäräni on siis Charles Owen Wellington Classic. Haluaisin ilmastoidun kypärän. Esimerkiksi GPA:n. Olen myös rakastunut Samshieldin kypäriin :) Semmoinen itse tuunattuna olisi kyllä ihana. Täällä voitte käydä tuunaamassa omanne.
Minun kypäräni tuunatuna maksaisi 1195e :D Hehheh..



- Uusi kisatakki ei olisi pahitteeksi. Viimeistään ensi kaudelle pitäisi saada uusi. Nykyinen on ihan perus Pikeurin kisatakki. Itse tykkään enemmän takeista, jotka istuvat 100% päälle ja mukautuvat vartalon mukaan. Nykyinen "roikkuu" päälläni. Sain lainata tuttavaltani hänen kisatakkiaan (Eguilinen n.500e kisatakki) ennen kuin sain oman takin. Se istui päälleni täydellisesti :) Joku Animon kisatakki ois kiva.

Lörppö takki



- Tarvitsisin myös ratsastuspaitoja, niin t-paitoja kuin pitkähihaisija. Tässä pari vaatetta mitä olen Gina Tricon mallistosta kuolannut.





Hevoselle:

Lupu on nyt viime aikoina saanut vaikka ja mitä(niistä pitäisi saada kuvia), mutta tietysti joku ihana huopa ja siihen sopiva huppu olisi aina mieleen. Vasta tosin ostimme uudet kisakamat, joihin pitäisi saada bodeerauskin.

- Olen aina haaveillut Lupulle aitoa swarovski otsapantaa :) Semmoinen ruskea, jossa olisi kultaiset timantit.


- Talveksi Lupu tarvitsisi kaulakappaleellisen tallitoppaloimen. Meillä on tallitoppaloimi jossa ei ole kaulakappaletta, mutta ihan kovimmilla pakkasilla sellainen  olisi kiva.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti