torstai 26. heinäkuuta 2012

Hetkittäinen inspiraatio

Arvonta on nyt saatu päätökseen ja arvonnan voitti Laura. Onnittelut hänelle! :) Arvonta siis suoritettiin puolueettomasti netissä olevalla arvontakoneella. Kiitokset kaikille osallistuneille! Sain teiltä mukavasti vinkkiä, miten tätä blogia parannan. (Siivosin muuten yksi päivä minun huoneeni, alla lopputulos.)

Ennen


Jälkeen


Tuli siistiä :)


Tiistaina ratsastin kentällä koulua. Ratsastin lähinnä vain ympyröitä ja suunnan muutoksia. Hain Lupulta vain rentoutta, hyvää koulaintuntumaa ja eteenpäinpyrkimystä. Ratsastin tennareilla, kun en jaksanut laittaa saappaita :D Lopulta nakkasin nekin pois ja ratsastin vain sukilla.. Minun pitäisi vähän ryhdistäytyä laittamaan saappaat tai kengät jalkaan, kun niillä kuitenkin voin paremmin vaikuttaa hevoseen ja niissä on kannukset. Viime aikoina Lupu ei ole oikein liikkunut pohkeesta kunnolla eteen, kun ei ole ollut kannuksia. Joudun sitten käyttämään voimakkaammin pohjetta, mikä ei ole kovin hyvä juttu. Kuitenkin Lupu oli jälleen ravissa oikein mukava ja laukassa ihan ok. Välillä taas vastusteli laukassa tuntumaa ja rupesi hankalaksi. Essi tuli katsomaan meidän menoa ja sanoi, että "Lupuhan liikkuu tosi kivasti. Se on kehittynyt todella paljon sileällä." :) Oli kyllä kiva kuulla katsojan suusta positiivista palautetta! Pitäisi ottaa joku kerta videota sileäntyöskentelystä, niin näette eron.


Keskiviikkona Lupu sai vapaapäivän, tosin käytin sitä pitkästä aikaa kävelykoneessa 20min. Laitoin "vahingossa" ohjelman, jossa tuli myöskin ylämäkitreeniä.. Heppa vähän vaan ihmetteli, kun yhtäkkiä kävelyalusta nousee ylöspäin.




Kävimme päivällä äidin kanssa poimimassa Ruukissa mansikoita. Vartissa olimme jo keränneet kaksi ämpäriä täyteen ;) Omnom tuli syötyä vähän liikaakin mansikoita.. Kotona saimme yhtäkkiä inspiraation maalata taulun. Kävimme ostamassa Tiimarista tarvittavat välineet ja eikun maalaamaan. Itse en osaa piirtää en sitten mitään, joten vaan töhräsin jotakin taulun täyteen. Minusta ei kyllä tulisi taiteilijaa :D Äiti kyllä maalasi ihan hienon taulun, mikälie taiteilija siitäkin vielä tulee.


 Tulen tienaamaan tällä vielä miljoonia! XD
Äidin maalaus
Tänään ratsastin Lupun kentällä. Käynnissä en voinut tehdä yksinkertaisesti mitään, kun Lupu oli suustaan niin hankala. Ei millään lopettanut suulla värkkäämistä. Jos yritin tehdä väistöjä, niin heppa vaan mutkitteli minne sattuu.. Ääh minua alkoi sitten hieman ärsyttämään ja rupesimme ravaamaan. Ja kas kummaa Lupu toimi ravissa hyvin! Kentälle oli laitettu todella monta ravipuomia, ainakin yli kymmenen. Minun piti käydä lyhentämässä välejä, kun niissä oli erittäin pitkät välit... Lupu ei ainakaan olisi niihin venynyt. En tiedä sitten kuka niitä on mennyt, vai onko joku tullut puomeja sitten jossain todella kootussa laukassa? Hmm no puomit oli kivasti kaarevasti ja lopussa oli yksittäinen puomi ja sen perässä ristikko. Innostuin menemään tätä useampaan otteeseen. Laukassa menin myöskin puomeista ja kavalleteista tehtyä innaria. Heppa toimi laukassakin yllättävän hyvin. Olin ihan ällikällä lyöty, etteikö se muka yhtään vänkää vastaan. Noh ei mennyt kauaa kun heittäytyi taas hankalaksi.. Kokeilin sitten erään lukijan antamaa vinkkiä, että asettaa reilusti joko sisään tai ulos, jos hevonen viskaa päänsä ylös. Auttoi se ehkä vähän, mutta Lupu alkoi vaan vaihtelemaan laukkoja jne...  Loppuraveissa Lupu oli taas super ja Juttakin (meidän true tuuppari) kehui ravia :))


Nam <3

Loppukäynnit menimme tekemään tielle Jutan kanssa. Vastaan tuli pakettiauto ja Jutta meni Hillan kanssa edeltä.. Lupuhan päätti sitten hypätä auton alle... Jeejee! Taisi auton kuski saada sydärin.. Lupu selvästi yritti tehdä itsemurhaiskun. Viime aikoina se ei ole autoja pahemmin pelännyt, joten en uskonut sen pelkäävä nytkään. Lupulle on varmaan sattunut joskus nuorempana jotakin, kun se pelkää edestäpäin tulevia autoja ja jopa hevosia. Tallissa sitten puunasin kaikki varusteet, pesin hevosen ja pakkailin kisoihin. Huomenna se olisi sitten nokka kohti Rovaniemeä!

2 kommenttia:

  1. aina kun oot puhunu kävelykoneesta, oon luullut, et tarkotat sellasta ulkona olevaa pyöreää :D mä kutsuisin tuota kävelymatoksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Joo en yhtään ihmettele! En oo mutenkaan nähnyt missään muualla tuollaista "kävelymattoa". Itse kutsun sitä aina kävelykoneeksi, vaikka matoltahan tuo enemmänkin näyttää ;D

      Poista